Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Beuk, zelfvoorzienend kamperen

Wakker worden door de vogels, de hele dag buiten zijn en 's avonds bij een kampvuur de sterren zien? Dan kies je natuurlijk voor kamperen!

Direct boeken?
 • De Beuk kampeerveld

  De Beuk kampeerveld

 • Ruime kampeerplekken

  Ruime kampeerplekken

 • Je eigen plek in het bos

  Je eigen plek in het bos

 • Tundragrill koken op open vuur

  Tundragrill koken op open vuur

 • Even geen groepskampeerterrein

  Even geen groepskampeerterrein

 • Het Wolfskuilbos als achtertuin

  Het Wolfskuilbos als achtertuin

 • Klimmen in klimtoren

  Klimmen in klimtoren

 • Brug over Regge vlakbij ons

  Brug over Regge vlakbij ons

 • Het weiland die uitkomt bij De Regge

  Het weiland die uitkomt bij De Regge

 • Uitzichtspunt

  Uitzichtspunt

4

Kamperen in alle rust

Normaal gesproken overnachten alleen groepen bij ons. Dat kan nu even niet. Daarom stellen wij ons kampeerveld open voor mensen uit 1 huishouding die met hun eigen caravan/camper of busje zelfvoorzienend willen overnachten. Heb je een tent of vouwwagen en wil je komen? Dat kan als je een eigen chemisch toilet meeneemt. Je kunt een extra tentje meenemen voor je toilet, wel zo fijn.

Op het veld is plek voor maximaal 5 kampeermiddelen, veel minder dus dan op een reguliere camping. Bij De Den is er plek voor maximaal 4. Zo hou je je eigen ruime plek en blijft het ook rustig op het veld. ALs je komt kun je zelf een plekje kiezen op Beuk of Den, op basis van beschikbaarheid kies je (we reserveren dus geen vaste plek voor je).

Je kunt een eigen kampvuur maken met een van onze vuurschalen (mits het niet te droog is). Want dat hoort wat ons betreft echt bij kamperen. Lekker bij het warme vuur zitten terwijl je elkaar verhalen vertelt of wellicht een liedje zingt. Heb je een gitaar, neem die dan zeker mee (akoestisch muziek maken mag tot 23.00 uur dan moet het stil zijn).

Als je wil kun je bij ons avontuurlijk koken: op open vuur koken op de Tundragrill (met draaiende schijven) of een eigen pizza bakken met onze steenoven.

Veelzijdige omgeving

De omgeving van De Wolfskuil is fantastisch. Je kunt hier in alle rust heerlijk wandelen en fietsen. Zo ben je in tien minuten lopen bij het mooie kerkbruggetje waar de rivier De Regge stroomt (zie foto).

Lees onze blog over welke plekken de moeite waard zijn om te bezoeken: Op vakantie in Ommen, wat moeten jullie zien?

Blijf je liever op ons terrein? Dan ga je je ook vermaken!
Het kampeerveld ligt aan het begin van 16 hectare Wolfskuil bos. Er is een sportveld waar je een balletje trapt, volleybalt of een potje tafeltennis speelt. Voor kinderen is er een klimtoren, duikelrekken, schommels en nog meer.

We hebben enkele ideeën wat je met kinderen kunt doen op een rij gezet Activiteiten voor je gezin bij De Wolfskuil. En lees over de mooiste wandelgebieden in onze blog Wandelen met kinderen en Onze favoriete fietsroutes door het Vechtdal

Ruime kampeerplekken

Praktisch

 • Op kampeerveld 'De Beuk' is plek voor maximaal vier campers/caravans/busjes. Op veld Den is er plek voor drie campeerders. Plattegrond terrein Wolfskuil
 • Alleen mogelijk voor mensen uit 1 huishouding.
 • Je moet in het bezit zijn van een natuurkampeerkaart. Deze kun je ook kopen bij ons voor € 15,95.
 • Zelfvoorzienend (eigen chemisch toilet en eventueel douche), ons toiletgebouw is gesloten tot 1 juli i.v.m. de corona maatregelen van het RIVM. We hebben een stortpunt voor het chemisch toilet.
 • Er is 1 watertap op het terrein die jullie delen met de 3 anderen.
 • Er is een uitstort voor het chemisch toilet die wordt schoongemaakt volgens de richtlijnen van het RIVM. Deels zullen jullie zelf ook verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van deze uitstort met desinfecterende schoonmaakmiddelen die wij verzorgen.
 • Je hebt 4 ampère stroom tot je beschikking. Zelf verlengsnoer en kampeerstekker meenemen.
 • Iedereen houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en aan onze 2020 huisregels gezinnen in corona tijd
 • Een kampvuurtjes stoken is mogelijk op onze vuurschaal. Akoestische muziek maken mag tot 23.00 uur dus neem de gitaar vooral mee, een radio of versterker laat je thuis.
 • Honden zijn niet toegestaan.

Interesse

Heb je interesse maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact met ons op.

Je kunt ook even rondkijken hoe het kampeerveld er uit ziet via de virtuele tour (NB. je ziet dan veld 'Beuk maar de tenten staan er nu natuurlijk niet).

Wil je graag komen kamperen bekijk dan de prijzen en beschikbaarheid via ons zoek & boek systeem. Je kunt ook meteen boeken. Liever eerst een optie? Dit kun je bij opmerkingen benoemen.

NB. sommige groepen zijn nog aan het overleggen wat ze willen doen: afwachten of omboeken. Heb je interesse in een periode die bij ons bezet lijkt dan kan het zinvol zijn ons even te mailen, wellicht dat we in overleg toch een plekje voor je hebben.

Het Wolfskuilbos voor wandelen en spelen