Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Avontuurlijk bos

Beleef op een avontuurlijke manier de directe omgeving van De Wolfskuil en ontdek hoe mooi de natuur is. Zeer geschikt voor kinderen.

Klauterwoud ton

In het kort

  • Foto kompasroute naar Besthmenerberg
  • Natuurspel of levend stratego
  • Reuze Jenga (voor binnen)
  • Outdoor activiteit onder begeleiding (min. lengte 1.30)
  • Prijs ca. 17,50 p.p.vanaf 20 personen*

De eerste dag gaan jullie op pad via een foto kompas route van 8 kilometer (in te korten tot 6 kilometer). De route brengt jullie op de Besthemerberg en waarbij een kijkje op de uitkijktoren zeer de moeite waard is.

Vervolgens gaan jullie het natuurspel spelen. Via diverse opdrachtkaarten die in het bos hangen, geven de groepjes antwoord op tal van natuur vragen of maken ze een opdracht. Bijvoorbeeld: het zoeken naar dierensporen, het tellen van jaarringen van een boom of het beantwoorden van de vraag hoe het komt dat muggen je altijd 's avonds of 's nachts steken. Leuk en leerzaam!

Jullie mogen ook kiezen voor Levend strageo, het klassieke bosspel die gewoon leuk blijft.

's avonds kunnen julle het Reuze Jenga spel spelen. Door wie gaat de houten toren vallen? Als groep kies je om een meerkeuze, waar/niet waar of open vraag te beantwoorden. Hebben jullie het goed dan moet de tegenpartij 1 of meerdere blokken uit de toren halen. Maar hebben jullie het fout dan kan het ook zijn dat de toren door eigen toedoen valt.

Kompastocht

De tweede dag wordt vooral avontuurlijk! De groep gaat namelijk het klauterwoud in, op 18 verschillende manieren het bos beklimmen (onder begeleiding dit is op het terrein van De Wolfskuil). Dit geeft gegarandeerd energie en plezier.

Interesse? Neem contact met ons op om het programma met elkaar door te nemen.

* Prijs is voor activiteieten voor 2020, de prijs is mede afhankelijk van de hoeveelheid personen die mee doen. Voor het onderdeel klauterwoud werekn we samen met een outdoorbedrijf die jullie belegeiden. Het tijdstip wanneer jullie in het klauterwoud bezig kunnen zal in overleg zijn. De andere onderdelen kun jezelf bepalen wanneer je dat wilt gaan doen.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?