Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wandelarrangement

Kies in Ommen een richting en je loopt de ene keer langs een berg, de hei of water en de andere keer langs een zandverstuiving. We hebben een zeer rijke natuur om ons heen en dat waarderen wandelaars. Behalve het welbekende Pieterpad hebben we een knooppuntenwandelroutenetwerk waardoor je zelf tijdens de wandeling je route aan kan passen. Dus trek die stoute (wandel)schoen gauw aan en boek dit tweedaagse wandelarrangement!

Wandelen

In het kort

  • Wandelen op de Lemelerberg onder begeleiding van een gids.
  • Wandelknooppuntenkaart, zelf een wandeling samenstellen.
  • Wij zorgen voor de maaltijden! De lunch nemen jullie lekker mee voor onderweg.
  • Prijs vanaf: € 46,- p.p. (dit is exclusief de kosten van de groepsaccommodatie).

Wandelen in alle windrichtingen

Je gaat circa 2 uur over de Lemelerberg wandelen onder begeleiding van een gids/verteller. Deze zal sagen vertellen met betrekking tot de berg en jullie krijgen een likeurtje 'swaantjes tranen'.

Je krijgt een wandknooppuntenkaart waar jullie zelf als groep een wandeling samenstelt. Wij geven graag tips van de mooiste plekjes.

Na de wandelinspanning is het tijd voor ontspanning. Wij zorgen voor de maaltijden! Bij aankomst bami/macaroni of nasi. Beide ochtenden krijgen jullie een ontbijtmand met verse broodjes. De lunch neemt je lekker mee voor onderweg. Na de wandeling kunt in de winter heerlijk genieten van een stamppotbuffet en in de zomer gaan jullie barbecueën.

Aantal personen: 12 - 60

Mooiste wandelgebieden Vechtdal

We zetten de mooiste wandelgebieden op een rij, die voor jong en oud de moeite waard zijn. Met doe-tips.