Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Corona

We informeren jullie op deze plek over de actuele informatie over de corona maatregelen en wat de gevolgen zijn voor jullie verblijf.

Wolfskuil bos

Ontwikkelingen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Bij elke verandering van de maatregelen bekijken we wat de eventuele consequenties zijn voor onze gasten.

Overnachten met een groep
Op dinsdag 13 oktober zijn er verscherpte coronamaatregelen afgekondigd. Helaas heeft dit veel consequenties voor groepen.
Je mag met maximaal 4 personen een gezelschap vormen. Kinderen onder de 13 worden hierin niet meegerekend.

Dit betekent dat de meeste groepen die geboekt hebben in de periode van 14 oktober tot 11 november niet kunnen komen (rond 27 oktober gaat de overheid de huidige maatregelen evalueren).

Heel spijtig vinden we dat. Wij zullen contact met hen opnemen.

Wandelen met elkaar

Groepen met kinderen of jeugd

Groepen die met kinderen tot en met 12 jaar komen zijn wel van harte welkom, indien zij met niet meer dan vier volwassenen komen. Zijn jullie met meer begeleiders dan gaan we samen kijken of we hier een praktische oplossing voor kunnen bedenken.

Al onze overnachtingsmogelijkheden

Overnachten met gezin of klein gezelschap

Wat wel mogelijk is, is om met je gezin of klein gezelschap de Joris, Blokhut of Mowglihut te huren. Je hebt dan zowel binnen als buiten alle ruimte. Een bos als achtertuin, dat is heerlijk.

Met vier vriendinnen overnachten, met een bevriend stel en diens kinderen (onder de 12) komen, of met je broer of zus komen. Dat kan.
Je kunt heel gemakkelijk de afstand bewaren en van elkaars gezelschap genieten.

Werken in de Hoeve

Vergaderen

Met een klein team komen vergaderen, kan ook bij ons. Jullie kunnen goed afstand tot elkaar bewaren in onze ruime accommodaties. Overnachten kan met maximaal vier personen per huis.


Boeken 2021

Wil je een boeking maken met een groep voor 2021? Dat kan, maar wel met een kleiner gezelschap dan normaal. Zodat je met de groep goed 1,5 meter afstand kunt houden. Zolang deze afstandsregel van kracht is blijven we dit hanteren bij boekingen.

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten, lees even goed de veelgestelde vragen dan weet je wat wel/niet meeverzekerd is:
Kunnen we een annuleringsverzekering voor de gehele groep afsluiten?

Marcel Netty Astrid


Tot slot
We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd. We doen er alles aan om onze medewerkers en gasten een veilige omgeving te bieden. We verwachten van iedereen die bij ons komt overnachten dit ook doet.

Lees hier onze actuele regels.

We hopen jullie gauw weer te zien.
Lekker genieten van het samen buiten zijn.

Namens team De Wolfskuil
Marcel Verheij

Contact met de Wolfskuil