Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Corona

We informeren jullie op deze plek over de actuele informatie over de corona maatregelen en wat de gevolgen zijn voor jullie verblijf.

Wolfskuil bos

Ontwikkelingen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Bij elke verandering van de maatregelen bekijken we wat de eventuele consequenties zijn voor onze gasten.

Overnachten met een groep
Door de lockdown is het helaas op dit moment niet mogelijk om met een groep bij ons te overnachten. Deze maatregelen zijn in ieder geval tot 20 april 2021 van kracht. We volgen hierbij de richtlijnen van de rijksoverheid.

Twijfel je over een boeking na 20 april of je deze wil/kunt laten doorgaan? Neem dan het liefst per mail contact met ons op dan kunnen we bespreken welke mogelijkheden je hebt (wachten/omboeken/annuleren).

Kamperen
Vanaf april zijn er wel weer mogelijkheden om te komen kamperen. Je kunt komen met een groep(je) als deze uit meerdere gezinnen/huishoudens bestaan als jullie allemaal een eigen slaaptent meenemen -er zijn nog geen slaaptenten van ons- én er voor zorgen dat jullie zorgvuldig afstand tot elkaar bewaren (zie huisregels). Net als op andere plekken mag er geen groepsvorming ontstaan, een gezellig kampvuur doen we dus nu niet. Wel kunnen we kijken of per huishouden een vuurschaal geplaats kan worden. Neem even contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Wandelen met elkaar

Scholen met kinderen

Scholen die met kinderen tot en met 12 jaar komen zijn wel van harte welkom, indien zij met niet meer dan vier volwassenen komen.

Overnachten in bos met gezin

Overnachten met gezin of klein gezelschap

Wat wel mogelijk is, is om met je gezin de Joris, Blokhut of Mowglihut te huren. Je hebt dan zowel binnen als buiten alle ruimte.

Een bos als achtertuin, dat is heerlijk.

Al onze overnachtingsmogelijkheden

Boeken 2021

Wil je alvast een boeking maken met een groep voor 2021? Dat kan, maar je boekt dan een accommodatie met een kleiner gezelschap dan normaal. Zodat je met de groep goed 1,5 meter afstand kunt houden. Zolang deze afstandsregel van kracht is blijven we dit hanteren bij boekingen.

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten, lees even goed de veel gestelde vragen dan weet je wat wel/niet meeverzekerd is:
Kunnen we een annuleringsverzekering voor de gehele groep afsluiten? Ook is het goed de huurvoorwaarden te lezen.

Marcel Netty Astrid


Tot slot
We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd.

We doen er alles aan om onze medewerkers en gasten een veilige omgeving te bieden. We verwachten van iedereen die bij ons komt dit ook doet.

De afspraken en (huis)regels die we met onze gasten maken hebben we beschreven, lees deze goed door:


Blijf gezond.

Namens team De Wolfskuil
Marcel Verheij

Contact met de Wolfskuil