Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Corona

Welke overnachtingsmogelijkheden zijn er op dit moment en wat voor invloed hebben de coronamaatregelen op je verblijf? We vertellen hieronder wat er allemaal mogelijk is.

Direct boeken?

Overnachten met een groep

Je kunt weer met een groep naar ons toe komen! Gezellig weer tijd om elkaar echt te zien en weer bij te praten. Hoe leuk en belangrijk dat is, weten we nu beter dan ooit. Dat wordt genieten!

Je hebt bij ons alle ruimte, zowel binnen als buiten.

Vanaf zaterdag 25 september hoef je geen afstand meer te houden tot elkaar. Het is daardoor nog makkelijker en gezelliger geworden om met elkaar er op uit te gaan.

We raden je aan om je samen te houden aan de basismaatregelen van de Rijksoverheid (o.a. geen handen schudden, handen wassen, testen bij klachten, goed ventileren).

Daarnaast kun je als groep overwegen om vooraf een (thuis)test te doen voor een extra zekerheid, maar dit is een eigen keuze.

Al onze overnachtingsmogelijkheden

Boeken

Wil je een boeking maken met een groep? Dat kan!

Je kunt dus weer met het reguliere aantal personen komen. Wil je toch wat extra ruimte met elkaar, huur dan een wat grotere accommodatie met minder mensen. Dit mag maar hoeft dus niet meer, net wat je zelf prettig vindt.

Je kunt een annuleringsverzekering afsluiten, lees even goed de veel gestelde vragen dan weet je wat wel/niet meeverzekerd is:
Kunnen we een annuleringsverzekering voor de gehele groep afsluiten? Ook is het goed de huurvoorwaarden te lezen.

Kom je genieten met elkaar? Aarzel niet te lang, er is al veel geboekt.

Overnachten in bos met gezin

Unieke mogelijkheid voor je gezin


Gezin of klein gezelschap
Een unieke mogelijkheid voor gezinnen: onze kleinste accommodaties zijn nog in het najaar te huur voor je gezin.

Daarnaast mag je ook met een klein gezelschap voor het speciale gezinstarief komen: je mag dit huren met maximaal 4 volwassenen. Kinderen in de basisschoolleeftijd mogen ook mee.

Kom overnachten in de Joris, Blokhut of Mowglihut. Je hebt dan zowel binnen als buiten alle ruimte. Een bos als achtertuin, dat is heerlijk.


Marcel Netty Astrid

Tot slot

We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd.

We doen er alles aan om onze medewerkers en gasten een veilige omgeving te bieden. We verwachten van iedereen die bij ons komt dit ook doet.

De afspraken en (huis)regels die we met onze gasten maken hebben we beschreven, lees deze goed door:


We hopen jullie gauw te kunnen begroeten voor een buitengewoon avontuur!

Namens team De Wolfskuil
Marcel Verheij

Contact met de Wolfskuil