Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Avontuurlijk bos

Klauterwoud ton

In het kort

  • Foto kompasroute naar Besthmenerberg
  • Natuurspel
  • Outdoor activiteit onder begeleiding (min. lengte 1.30)
  • Prijs ca. 17,50 p.p.vanaf 18 personen*

De eerste dag gaan jullie op pad via een foto kompas route van 8 kilometer (in te korten tot 6 kilometer). De route brengt jullie op de Besthemerberg en waarbij een kijkje op de uitkijktoren zeer de moeite waard is.

Vervolgens gaan jullie het natuurspel spelen. Via diverse opdrachtkaarten die in het bos hangen, geven de groepjes antwoord op tal van natuur vragen of maken ze een opdracht. Bijvoorbeeld: het zoeken naar dierensporen, het tellen van jaarringen van een boom of het beantwoorden van de vraag hoe het komt dat muggen je altijd 's avonds of 's nachts steken. Leuk en leerzaam!

Kompastocht

De tweede dag wordt vooral avontuurlijk! De groep gaat namelijk het klauterwoud in, op 18 verschillende manieren het bos beklimmen (onder begeleiding dit is op het terrein van De Wolfskuil). Dit geeft gegarandeerd energie en plezier.

Interesse? Neem contact met ons op om het programma met elkaar door te nemen.

De prijs is mede afhankelijk van de hoeveelheid personen die mee doen. Voor het onderdeel klauterwoud werekn we samen met een outdoorbedrijf die jullie belegeiden. Het tijdstip wanneer jullie in het klauterwoud bezig kunnen zal in overleg zijn. De andere onderdelen kun jezelf bepalen wanneer je dat wilt gaan doen.