Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Even weg met kerst

Wilt u het dit jaar eens even echt anders dan anders doen?Echt even weg zijn met kerst en toch in Nederland blijven? Vier dan kerst op een bijzondere plek midden in het bos bij Ommen! Heerlijk samen de tijd nemen om te eten, bij te praten en te wandelen.

Natuurlijk staat er een kerstboom in de groepsaccommodatie klaar en hebben we de ruimte versiert zodat je meteen in kerststemming komt.

Direct boeken?
  • Jorishoeve 12/16/28 personen

    Jorishoeve 12/16/28 personen

  • De Blokhut 22 personen

    De Blokhut 22 personen

  • Mowglihut 22 personen

    Mowglihut 22 personen

We hebben vier heel verschillende groepsaccommodaties:

De Jorishoeve een ruim en modern opgezette groepsaccommodatie voor 28 personen. Kom je met minder personen dan kun je een gedeelte huren, De Hoeve voor 16 personen en De Joris voor 12 personen. De Jorishoeve heeft tweepersoonskamers en voorzien van veel gemakken zoals twee vaatwassers.

De Mowglihut is een knusse groepsaccommodatie aan de rand van het bos, vlakbij het sportveld. Met een heerlijke grote bank om gezellig bij te kletsen en een open keuken. Geschikt voor 22 personen.

Ook de Blokhut is een prachtige groepsaccommodatie voor de kerstperiode. Waar kun je mooier kerst vieren dan op deze locatie midden in het bos? Je hebt het gevoel dat je echt even helemaal weg bent. Geschikt voor maximaal 22 personen.


Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.