Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Gezinsovernachtingen bij De Wolfskuil

Wil je met je gezin even weg en heb je behoefte aan rust en veel ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige vakantiehuizen met een groot eigen terras of zelfvoorzienend kamperen. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelen

Direct boeken?

Alle ruimte

We hebben vier vakantiehuizen en twee kampeervelden aan de rand van het bos bij het gezellige plaatsje Ommen. Normaal gesproken alleen voor groepen, maar nu kun je ook met je gezin genieten van onze prachtige locatie.

Wil je met een kleine groep weg? Dat kan ook. Met maximaal 3 verschillende huishoudens kun je bij De Wolfskuil terecht. Gezellig weer bijpraten met je familie of vrienden. Bekijk hier onder de mogelijkheden.

Dit seizoen kun je bij ons zelfvoorzienend -met eigen chemisch toilet, er is wel electra en water- komen kamperen, we hebben 9 individuele plekken in het bos. Lekker genieten van de buitenlucht en de vogels die je wakker fluiten.

NB. Last minute Pinksterweekend: 10% korting op de huur van de accommodaties!

Het bos als achtertuin

Het unieke van De Wolfskuil is de omgeving. We hebben 16 hectare bos waar je in kunt wandelen en spelen. Er zijn in de directe omgeving heel veel wandel mogelijkheden, bekijk onze favoriete wandelingen maar eens: wandel blog . Daarnaast kun je goed fietsen in het Vechtdal, lees onze favoriete fietstochten

Op ons terrein vind je een sportveld, een klimtoren, een zandbak met speelhuisje, een speeltuintje met duikelrek, schommels, dam bord, Jeu De Boules baan en tafeltennistafels. We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet wat je met je gezin kunt doen bij ons:

Blokhut met de mooie zandkuil

De Blokhut

Misschien wel de mooiste locatie om met je gezin te verblijven!

Je zit echt midden in het bos met een zandkuil naast je. Echt alle ruimte dus voor jullie!

Maar pas op het kan zijn dat je je kinderen niet veel ziet: die zijn buiten aan het spelen.

Te huur voor 1 of 2 huishoudens

Veel natuur om je heen

De Mowglihut

Zijn jullie een sportief gezin? Dan is De Mowglihut geschikt voor jullie.

Je hebt het sportveld namelijk voor je deur. Lekker even een balletje trappen of volleyballen. Achter het huis is het speeltuintje er er is ook een klimtoren. Daarnaast loop je zo het bos in.

Te huur voor 1, 2 of 3 huishoudens

Joris een knus vakantiehuis

De Joris

Dit vakantiehuis is heel erg geschikt voor een gezin. Het heeft 6 tweepersoons slaapkamers.

Een knusse woonkamer met open keuken en eigen terras. Je loopt zo het bos in.

Nb. Je komt in de Joris via de zijdeur, de gemeentschapelijk hal met De Hoeve wordt nu niet gebruikt. Je hebt hierdoor echt alles voor jezelf.

Te huur voor 1, 2 of 3

De Hoeve

De Hoeve

Op zoek naar een groot vakantiehuis? Dat is de Hoeve wat voor jullie.

Je hebt een ruime woonkamer met verschillende zitjes tot je beschikking. Een open keuken waar je uitgebreid kan koken. Er zijn acht tweepersoonskamers.

Een privé terras tegenover een speeltuintje. Ook hier loop je zo het bos in.

Nb. Je komt in de Hoeve via de zijdeur, de gemeentschapelijk hal met De Hoeve wordt nu niet gebruikt. Je hebt hierdoor echt alles voor jezelf.

Te huur voor 1, 2 of 3 huishoudens

De Repelaehoeve

Repelearhoeve voor groot gezin

We realiseren dat onze Repelaerhoeve waarschijnlijk te groot is voor de meeste gezinnen. Toch kan ook deze accommodatie nu gehuurd worden door 1 of 2 huishoudens. Je hebt vanaf je terras prachtig uitzicht.

Te huur voor 1 of 2 huishoudens (er is wel meer ruimte maar er zijn slechts 2 aparte douche gelegenheden)

De Beuk kampeerveld

Zelfvoorzienend kamperen

We hebben 2 ruime velden waar je kunt kamperen. Omdat we ons toiletgebouw niet mogen open moet je zelfvoorzienend zijn (chemisch toilet meenemen, er is wel electra en water). Het makkelijkste is het als je een caravan, camper of busje meeneemt. Maar een tent of vouwwagen met een eigen wc-tentje voor een zelf meegenomen chemisch toilet is ook mogelijk.

Op De Beuk hebben we vijf plekken voor mensen uit eenzelfde huishouding, dit veld is vierkant van vorm. De Den is smaller en ligt nog wat dieper in het bos en heeft plek voor vier kampeerders. Op onze plattegrond zie je de locatie van beide velden: Plattegrond terrein Wolfskuil

Nb. Als je bij ons aankomt, kies je een mooie plek op een van beide velden, we reserveren geen plekje.

Meer informatie:

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.