Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Overnachten met je gezin

Wil je met je gezin of klein gezelschap even weg en wil je veel ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige accommodaties met een groot eigen terras. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelen.

Direct boeken?

Alle ruimte

We hebben vier accommodaties aan de rand van het bos bij het gezellige plaatsje Ommen.

Eigenlijk alleen voor groepen maar op dit moment geven we jullie Last-minute -circa 3 weken voor aankomstdatum- de mogelijkheid om met je gezin of klein gezelschap onze kleinere accommodaties te huren.

Wil je met meer mensen komen dan huur je de accommodatie voor groep maar betaal je ook een ander tarief, bekijk deze mogelijkheden via Zoek en boek.

Lees even onze (huis)regels.

Het bos als achtertuin

Het unieke van De Wolfskuil is de omgeving. We hebben 16 hectare bos waar je in kunt wandelen en spelen. Er zijn in de directe omgeving heel veel wandel mogelijkheden, bekijk onze favoriete wandelingen maar eens: wandel blog . Daarnaast kun je goed fietsen in het Vechtdal, lees onze favoriete fietstochten.

Naast het bos vind je op ons terrein een sportveld, een klimtoren, een zandbak met speelhuisje, een speeltuintje met duikelrek, schommels, dam bord, Jeu De Boules baan en tafeltennistafels. We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet wat je met je gezin kunt doen bij ons:

Blokhut met de mooie zandkuil

De Blokhut

Misschien wel de mooiste locatie om te verblijven!

Je zit echt midden in het bos met een zandkuil naast je. Echt alle ruimte dus voor jullie!

Maar pas op het kan zijn dat je je kinderen niet veel ziet: die zijn buiten aan het spelen.

Veel natuur om je heen

De Mowglihut

Zijn jullie een sportief gezin? Dan is De Mowglihut geschikt voor jullie.

Je hebt het sportveld namelijk voor je deur. Lekker even een balletje trappen of volleyballen. Achter het huis is het speeltuintje er er is ook een klimtoren. Daarnaast loop je zo het bos in.

Joris een knus vakantiehuis

De Joris

Dit vakantiehuis is heel erg geschikt voor een gezin. Het heeft 6 tweepersoons slaapkamers.

Een knusse woonkamer met open keuken en eigen terras, tegenover een klein speeltuin. Je loopt zo het bos in.

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.