Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Overnachten met je gezin

Wil je met je gezin of klein gezelschap even weg en wil je veel ruimte om je heen? Dan kun je nu ook bij De Wolfskuil terecht! Ruime gezellige accommodaties met een groot eigen terras. Het bos heb je als achtertuin. Een plek waar jong & oud zich prettig voelen.

Direct boeken?

Alle ruimte

We hebben vier accommodaties aan de rand van het bos bij het gezellige plaatsje Ommen. Normaal gesproken alleen voor groepen, op dit moment kun je echter met je gezin of een klein gezelschap genieten van onze prachtige locatie. Je hebt zowel binnen als buiten alle ruimte.

Je mag ook met een klein gezelschap komen: een groep van maximaal 4 personen die niet op hetzelfde huis wonen. Kinderen onder de 12 jaar niet meegerekend. Kom bijvoorbeeld met een bevriend stel met inwonende kinderen of vraag je uitwonende kinderen om mee te gaan. Natuurlijk kun je ook enkele vrienden vragen om weer eens echt bij te praten met elkaar. Uiteraard hou je je wel aan de geldende corona maatregelen.

Uiteraard heeft elke accommodatie beschikking over goede WIFI. Je kunt als het nodig is dus prima vanuit onze locatie werken, of je kinderen helpen met online lessen.

Lees even onze (huis)regels.

Het bos als achtertuin

Het unieke van De Wolfskuil is de omgeving. We hebben 16 hectare bos waar je in kunt wandelen en spelen. Er zijn in de directe omgeving heel veel wandel mogelijkheden, bekijk onze favoriete wandelingen maar eens: wandel blog . Daarnaast kun je goed fietsen in het Vechtdal, lees onze favoriete fietstochten.

Naast het bos vind je op ons terrein een sportveld, een klimtoren, een zandbak met speelhuisje, een speeltuintje met duikelrek, schommels, dam bord, Jeu De Boules baan en tafeltennistafels. We hebben enkele tips voor je op een rijtje gezet wat je met je gezin kunt doen bij ons:

Blokhut met de mooie zandkuil

De Blokhut

Misschien wel de mooiste locatie om te verblijven!

Je zit echt midden in het bos met een zandkuil naast je. Echt alle ruimte dus voor jullie!

Maar pas op het kan zijn dat je je kinderen niet veel ziet: die zijn buiten aan het spelen.

Veel natuur om je heen

De Mowglihut

Zijn jullie een sportief gezin? Dan is De Mowglihut geschikt voor jullie.

Je hebt het sportveld namelijk voor je deur. Lekker even een balletje trappen of volleyballen. Achter het huis is het speeltuintje er er is ook een klimtoren. Daarnaast loop je zo het bos in.

Joris een knus vakantiehuis

De Joris

Dit vakantiehuis is heel erg geschikt voor een gezin. Het heeft 6 tweepersoons slaapkamers.

Een knusse woonkamer met open keuken en eigen terras, tegenover een klein speeltuin. Je loopt zo het bos in.

Overnachten in bos met gezin

Steun

Zoals jullie wellicht weten is De Wolfskuil een Stichting. Al meer dan 70 jaar komen verschillende organisaties met groepen kinderen en jongeren naar De Wolfskuil voor een buitengewone vakantie (lees hier meer over onze doelstelling).

Nu willen we er ook graag zijn voor gezinnen met kinderen die het zwaar hebben door de coronapandemie. Zeker nu de kinderen thuis onderwijs krijgen. Even een andere omgeving met veel natuur om je heen doet iedereen goed.

Wij hebben daarom onder andere contact gezocht met gemeenten en welzijnsorganisaties of zij gezinnen kennen die een verblijf bij De Wolfskuil goed kunnen gebruiken. Organisaties kunnen hierover ook zelf contact met ons opnemen.

Wie gaat dat betalen? Dit onderzoeken en regelen we met elkaar, enerzijds de sociale kring rondom het betreffende gezin anderzijds zullen wij dan ook een duit in het zakje doen.

Kun je onze tarieven betalen, heel fijn dan ondersteun je ons, door te komen. Op die manier maak je onze maatschappelijk doelstelling mogelijk. Zijn onze tarieven, door wat voor reden dan ook te hoog voor jullie, neem dan ook contact met ons op. Dan kijken we samen naar een oplossing!

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.