Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsaccommodatie Overijssel

De Wolfskuil is gelegen bij het gezellige plaatsje Ommen met prachtige natuur waar u naar harte lust kunt wandelen, fietsen of met roeibootjes varen op De Vecht. We hebben in het bos vier gezellige groepsaccommodaties. Van houten Blokhut tot Hoeve. Via De Wolfskuil kunt u diverse activiteiten regelen om het verblijf leuker te maken. Voor groepen met een klein budget heeft De Wolfskuil voldoende keuze in goedkope activiteiten. Bijvoorbeeld: een fotokompastocht, zeskamp of levend stratego. Zo kan het verblijf op De Wolfskuil verrassend en goedkoop blijven!


 • De Blokhut 22 personen

  De Blokhut 22 personen

 • Mowglihut 22 personen

  Mowglihut 22 personen

 • Repelaerhoeve 35 personen

  Repelaerhoeve 35 personen

 • Kamperen Beuk met onze slaaptenten

  Kamperen Beuk met onze slaaptenten

Met name onze groepsaccommodaties De Blokhut, De Mowglihut beiden geschikt voor 22 personen en De Repelaerhoeve, geschikt voor 35 personen, raden we aan door de goede prijs - kwaliteit verhouding. De Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, gas, water en elektra. U hoeft dus niks extra's te betalen na uw verblijf.

Het verblijf in een goedkope groepsaccommodatie is gezellig en u deelt samen de kosten. Hierdoor houdt u het bedrag wat u per persoon betaalt laag. Met hoe meer mensen u komt, hoe goedkoper het in verhouding wordt. Tip: deel de kosten eens door het aantal personen en zie wat de kosten per persoon zijn.Tip: kom een keer in het laagseizoen!

Nota bene: U kunt er ook voor kiezen om met een groep bij ons te kamperen. We hebben 2 kampeervelden uitsluitend voor groepen. U huurt een heel veld voor uw eigen groep en hebt daardoor veel privacy. U kunt zelf tenten mee op veld De Den of u kiest vor veld De Beuk waar onze slaaptenten staan.

De prijzen van het groepskamperen zijn inclusief groepstent, service kast, warm water, gebruik van koelkast/vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, stroom en een afbakoventje.

Heeft u vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Er zijn bij ons vele mogelijkheden.U kunt bellen met: +31 (0)529 451 631 Liever mailen? Dat kan via onze contactpagina.