Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

ik en mijn droom Ommen

‘Ik en mijn droom’ is een project voor jongeren tussen de 10 en de 15 jaar in Ommen. De jongeren die zich aanmelden gaan een uitdagende samenwerking aan, waarbij ze van alles leren en hulp krijgen bij het laten uitkomen van hun droom. Dit gebeurt met veel toffe en leerzame activiteiten, veel gezelligheid en door de deelnemers te koppelen aan een coach.

De Wolfskuil is op zoek naar tien jongeren woonachtig in de wijk Dante in Ommen, die een droom hebben en deze graag samen wilen verwezenlijken.

Meld je snel aan want we willen in de zomervak zomervakantie starten!

Ik en mijn droom’ staat voor:

- Ik heb een droom, maar hoe ga ik deze uit laten komen?
- Wat heb ik nodig om mijn droom uit te laten komen? En is het haalbaar?
- Waar vraag ik ondersteuning van mijn coach?
- Hoe krijg ik meer vertrouwen in mijn eigen willen en kunnen?

Maar staat vooral ook voor:

- Vriendschappen
- Respect voor elkaar
- Samenwerken
- Enthousiasme
- Motivatie

Wil je deelnemen?

Ben jij een jongere tussen 10 en 15 jaar en heb jij een droom? Woon je in Ommen in de wijk De Dante?
Dan kun je dit jaar meedoen met 'Ik en mijn droom'!

Samen met ons en andere deelnemers ga je stappen zetten op weg naar het laten uitkomen van je droom. Dit doen we door heel veel toffe en leerzame activiteiten te doen, door samen te werken, door veel gezelligheid en door je te koppelen aan een coach van je dromen.

Vraag ook je vrienden of buurtkinderen of zij mee willen doen, want iedereen heeft een droom! Wees er snel bij want er kunnen maximaal 10 jongeren mee doen.

Start project

Gelukkig, ook wij kunnen weer starten met 'Ik en mijn droom'! We houden nu gesprekken met jongeren die mee willen doen. We zijn van plan om in de zomervakantie te starten! Mocht je je nog niet hebben opgegeven, dan kun je dat alsnog doen. Er zijn nog een paar plekjes. Zodra we weten wanneer we kunnen starten krijg je bericht van ons. Heb je vragen laat het ook weten.

Ga naar de contactpagina en laat je gegevens achter, daarna zullen wij - Jolien of Antonie - contact met je opnemen.

Kosten

Voor de tien deelnemers uit de Dante die deelnemen aan 'Ik en mijn droom' is deelname kosteloos dankzij bijdragen van de gemeente Ommen en Vechtdal Wonen. Ook werken we samen met WijZ Welzijn uit Ommen.

We vinden het belangrijk dat jongeren zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan 'Ik en mijn droom'. We proberen dan ook de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit is echter elke keer afhankelijk van verschillende zaken en kan per project anders zijn

Ik en mijn droom

Hoe ziet het project er uit?

1. Aanmelden
2. Kennismaken met de andere deelnemers en de leiding – Dreamteam
3. Verdieping van de droom, uitwerken van een stappenplan
4. Het zoeken en benaderen van een coach
5. Een verblijf op de Wolfskuil van 3 dagen waarbij we inzetten op onderdelen als samenwerking, talenten, presenteren en sterk in je schoenen staan. Maar ook ontzettend veel gezelligheid, activiteiten en buiten zijn.
6. Voorbereiden van het ‘Dromen festival’ i.s.m. de coaches en Dreamteam
7. Uitvoering van ‘Dromen festival’, waarbij familie, vrienden, omwonenden etc. een uitnodiging ontvangen om te komen kijken naar alle ervaringen van de jongeren. Maar ook elkaar kunnen ontmoeten en mee kunnen doen aan activiteiten.