Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik en mijn droom Ommen

Heb jij een droom? En wil je dat die uit gaat komen?
Meld je dan aan voor 'Ik en mijn droom'

Woon jij in Ommen, ben jij tussen de 10-15 jaar en heb jij een droom? Doe dan mee aan het jongerenproject 'Ik en mijn droom' van de Wolfskuil.

In totaal kunnen er 15 jongeren meedoen. Samen gaan we op avontuur om jullie dromen te realiseren. Eerst gaan we de droom visualiseren, door het maken van een kunstwerk. Zoals jij jouw droom voor je ziet. Vervolgens kies jij een droomcoach. Iemand die jou kan coachen bij het realiseren van jouw droom. Dat kan iemand uit jouw familie zijn, of een wijkbewoner, of zelfs een bekende Nederlander.

Samen met de Droomcoach ga je de eerste stappen zetten om jouw droom te realiseren. Daarna gaan we een midweek of weekend naar de Wolfskuil. Daar beleef je een buitengewoon avontuur met elkaar. Ook leer je jouw talenten ontdekken die je nodig hebt om jouw droom waar te maken. We sluiten 'Ik en mijn droom' af met een Droomfestival in Ommen.

Wacht niet langer en geef je snel op! dit doe je door een mailtje te sturen via onze contactpagina.
Deelnemen is gratis.