Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Corona

Gelukkig kan er weer steeds meer! Samen bijpraten, genieten van het buiten zijn en overnachten: dat kan goed bij De Wolfskuil. Je hebt alle ruimte. We informeren jullie op deze plek over de actuele informatie over de corona maatregelen en wat voor invloed dit heeft op je verblijf.

Het Wolfskuilbos als achtertuin

Beste gast,

Hopelijk gaat het goed met jullie in deze bijzondere tijd.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Gelukkig mag er steeds meer binnen de nieuwe '1,5 meter economie'. Bij elke verruiming van de maatregelen bekijken we uitvoerig wat er mogelijk is voor onze gasten. Dit doen we in nauw overleg met de gemeente en de veiligheidsregio.

Zo hebbenwij al snel geschakeld waardoor onze accommodaties en kampeerveld beschikbaar is gekomen voor gezinnen/huishoudens. Op deze manier kunnen mensen toch volop genieten van onze mooie locatie.

We zien regelmatig hutten ontstaan

Groepen vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni mogen meerdere huishoudens in een accommodatie overnachten! Dat is goed nieuws want hierdoor kunnen weer kleine groepen naar De Wolfskuil komen.

Zij moeten dan wel de 1,5 meter afstand houden - ook binnen- van diegene die niet tot het eigen huishouden behoort. Daarnaast moet elk huishouden een eigen douche/wc gebruiken.

Hoeveel huishoudens er per groepsaccommodatie mogen overnachten is dus afhankelijk van de hoeveelheid toiletten en sanitair. In elke accommodatie kun je vanaf 1 juni met 2 huishoudens overnachten. Bij De Mowglihut, De Joris en De Hoeve kan overnacht worden met maximaal 3 huishoudens tegelijk.

Groepen die bestaan uit meer dan 3 huishoudens kunnen helaas op dit moment nog niet komen overnachten bij ons. We hebben al eerder contact opgenomen met groepen die van 1 juni - september bij ons geboekt hebben. Zij hebben de boeking kunnen doorschuiven of annuleren.

Kerkbrug

Weg met gezin/huishouden

Op dit moment kun je onze accommodaties boeken voor je gezin (en eventueel met 1 of 2 andere huishoudens). Hoe fijn is het om weer even in een andere omgeving te zijn. En zeker als je geen tuin hebt, dan heb je hier een heel bos als achtertuin! Ons buitenterrein is voor een gezin natuurlijk extra groot.

Ook ons kampeerveld hebben we aangepast: je kunt dit seizoen met een caravan, camper, busje of tent met 1 huishouden komen kamperen. We hebben 9 plekken. Tot 1 juli moet je zelfvoorzienend zijn omdat ons toiletgebouw nog niet gebruikt mag worden.

Ons hart gaat natuurlijk ook uit naar kinderen en jongeren die het soms extra moeilijk hebben in deze tijd (dat blijft onze doelstelling). We zijn druk bezig met welzijnsorganisaties en Gemeenten om te kijken of we gezinnen die een steuntje kunnen gebruiken hiernaartoe kunnen komen. Dat zou mooi zijn.

Ken je iemand of zou je zelf met je gezin naar ons toe willen komen (ander tarief dan voor een groep), bekijk dan de mogelijkheden. We zouden het erg waarderen als je anderen mensen wil tippen op deze mogelijkheid. Het helpt ons natuurlijk ook als we toch te kunnen verhuren om goed door deze crisis heen te komen.

Gezinsovernachtingen bij De Wolfskuil (1, 2 of 3 huishoudens)
Marcel Netty Astrid

Tot slot
We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd. We doen er alles aan om onze medewerkers en gasten een veilige omgeving te bieden. We verwachten van iedereen die bij ons komt overnachten dit ook doet.
Het zijn roerige tijden, gezond zijn en blijven is het belangrijkste.

We hopen jullie gauw weer te zien, met je gezin of samen met 1 of 2 andere huishoudens.

Lekker genieten van het samen buiten zijn.

Namens team De Wolfskuil
Marcel Verheij