Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Corona

Gelukkig kan er weer steeds meer! Samen bijpraten, genieten van het buiten zijn en overnachten: dat kan goed bij De Wolfskuil. Je hebt alle ruimte. We informeren jullie op deze plek over de actuele informatie over de corona maatregelen en wat voor invloed dit heeft op je verblijf.

Het Wolfskuilbos als achtertuin

Beste gast,

Hopelijk gaat het goed met jullie in deze bijzondere tijd.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Gelukkig mag er steeds meer binnen de nieuwe '1,5 meter economie'. Bij elke verruiming van de maatregelen bekijken we uitvoerig wat er mogelijk is voor onze gasten. Dit doen we in nauw overleg met de gemeente en de veiligheidsregio.

We zien regelmatig hutten ontstaan

Groepsmogelijkheden

Je kunt weer met meerdere huishoudens in een accommodatie overnachten! Dat is goed nieuws want hierdoor kunnen weer (kleine) groepen naar De Wolfskuil komen.

Zij moeten dan wel de 1,5 meter afstand houden - ook binnen- van diegene die niet tot het eigen huishouden behoort.

Hoeveel mensen er per groepsaccommodatie mogen overnachten is dus afhankelijk van de hoeveelheid ruimte en met hoeveel verschillende huishoudens je komt. Je hoeft natuurlijk tot je eigen gezin geen afstand te bewaren, wat weer ruimte scheelt.

- Blokhut/Mowglihut: Vier verschillende huishoudens -> max. 15 personen. Meerdere huishoudens-> 12 personen.
- Joris: Drie verschillende huishoudens -> 12 personen. Meerdere huishoudens ->10 personen.
- Hoeve: 16 verschillende huishoudens, omdat het woongedeelte zeer ruim is.
- Jorishoeve: zes verschillende huishoudens -> 28 personen. Meerdere huishoudens ->23 personen.
- Repelaehoeve: 5 verschillende huishoudens -> 25 personen. Meerdere huishoudens ->20 personen.
- Kampeerveld: 6 verschillende huishoudens -> 30 personen. Meerdere huishouden -> 25 personen met eigen kampeermiddel.

Gaan er kinderen of jongeren mee onder de 18 jaar? Zij hoeven vanaf 1 juli geen afstand meer tot elkaar te houden. Zij tellen dan ook niet mee met het maximaal aantal personen die we hierboven noemen.

Kerkbrug

Weg met gezin/huishouden

Op dit moment kun je onze accommodaties ook boeken voor je gezin. Hoe fijn is het om weer even in een andere omgeving te zijn. En zeker als je geen tuin hebt, dan heb je hier een heel bos als achtertuin! Ons buitenterrein is voor een gezin natuurlijk extra groot.

Marcel Netty Astrid

Tot slot
We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd. We doen er alles aan om onze medewerkers en gasten een veilige omgeving te bieden. We verwachten van iedereen die bij ons komt overnachten dit ook doet.

lees hier onze actuele regels.

We hopen jullie gauw weer te zien.
Lekker genieten van het samen buiten zijn.

Namens team De Wolfskuil
Marcel Verheij