Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vakantiehuis meerdere huishoudens

Heb je ook zo zin om weer met vrienden of familieleden bij te praten? Wil je daar echt de tijd voor nemen en ook samen overnachten? Gelukkig is de verwachting dat dit per 1 juni weer mogelijk is*!

Kies een groot vakantiehuis waar je alle ruimte hebt om de juiste afstand tot elkaar te bewaren, maar waar je het bovenal gezellige hebt met elkaar.

Maar pas op: waarschijnlijk ben je weinig binnen, de natuur om je heen lokt je als vanzelf naar buiten.

*afhankelijk van het openingsplan van de rijksoverheid, zie ook Corona.

Direct boeken?

RUIME VAKANTIEHUIZEN

Kies je voor een vakantiehuis bij De Wolfskuil dan kies je voor zowel ruimte binnen als buiten! We hebben vijf huizen in de bossen bij Ommen. Allemaal met eigen buiten terras en het bos als achtertuin.

Het is weer mogelijk om met meerdere personen te overnachten. Mits je 1,5 meter afstand tot elkaar houdt. Ideaal om dan voor één van onze huizen te kiezen, omdat je dan veel ruimte hebt. Zo kun je ontspannen met elkaar vakantie vieren.

Gaan er kinderen of jongeren mee onder de 13 jaar? Zij hoeven geen afstand meer tot elkaar te houden. Zij tellen dan ook niet mee met het maximaal aantal personen die we hieronder noemen. Neem even contact met ons op als je daar vragen over hebt.

Natuurlijk kun dit seizoen ook nog steeds kiezen om alleen met je eigen gezin bij ons te komen.

Blokhut en Mowglihut

De mogelijkheden

De Blokhut
-> Bestaat je groep uit maximaal vier verschillende huishoudens? Dan kun je met 15 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 12 personen in de Blokhut overnachten.

Als je hier bent dan waan je jezelf echt helemaal weg! Omringd door het bos staat deze houten Blokhut. Met een megagrote picknickbank voor de deur. Er is niet alleen bos maar ook een zandkuil, vooral kinderen vermaken zich hier uren. 's Ochtends word je gewekt door het fluiten van de vogels. Meer informatie

De Mowglihut
-> Bestaat je groep uit maximaal vier verschillende huishoudens? Dan kun je met 15 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 12 personen in de Mowglihut komen.

Dat wordt kiezen. Lekker samen bij kletsen op het terras terwijl je een vuurtje maakt in de buitenhaard. De kinderen spelen in het speeltuintje naast het huis of volleyballen op het sportveld. Meer informatie

Jh ook binnen

De Joris
-> Bestaat je groep uit maximaal 3 verschillende huishoudens? Dan kun je met 12 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 10 personen in De Joris overnacht.

Een knus vakantiehuis aan de rand van het bos. Het fijne aan dit huis is dat je tweepersoonskamers hebt. Een slaapkamer is op de begane grond en heeft een aangepaste badkamer. Meer informatie

De Hoeve
-> Met 16 verschillende huishoudens kun je komen overnachten in De Hoeve, de woonkamer is namelijk heel ruim (omdat deze ruimte normaal gesproken door grote groepen gebruikt wordt, als deze de gehele Jorishoeve afhuren).

Net iets meer ruimte nodig? Kies dan voor De Hoeve. Jullie hebben een heel ruime woonkamer tot je beschikking met verschillende zitjes. Op het grote terras kun je samen barbecueën of bak een pizza in onze steenoven. Tegenover deze Hoeve ligt een speeltuintje en het bos ligt naast je. Meer informatie

De Jorishoeve
-> Bestaat je groep uit maximaal 9 verschillende huishoudens? Dan kun je met 28 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 23 personen in De Jorishoeve overnacht. Worden beide leefruimtes gehuurd en gebruikt dan maakt het aantal huishoudens niet uit! Meer informatie

Repelaerhoeve en uitzicht

De Repelaerhoeve
-> Bestaat je groep uit maximaal 8 verschillende huishoudens? Dan kun je met 30 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 25 personen in De Repelaerhoeve overnachten.

Een zeer ruim vakantiehuis met een groot terras met prachtig uitzicht over de weilanden. Naast het huis is een sportveld waar je een balletje trapt of klim de klimtoren in als je durft. Meer informatie

GA NAAR BUITEN

Eigenlijk doen groepen die bij ons zijn het vanzelf. Lekker naar buiten gaan en genieten van de mooie locatie. Ontdek ons bos door in een klein half uurtje als eerste de oranje wandelroute te lopen. Veel kleine kronkelende weggetjes door het bos. Even een stukje klimmen en dan sta je bij een zandverstuiving. Naast het bos is er ook weiland, als je goed kijkt zie je een kerkbrugje. Daaronder stroomt de rivier de Regge. Een leuke kleine wandeling die we aanraden. Ook kun je vanuit het vakantiehuis wandelen naar een uitzichtoren op de Besthmenerberg. Met of zonder kompas.

De natuur van Ommen is heel veelzijdig. We zeggen wel eens dat het niet uit maakt waar je heen gaat om dat het overal mooi is. Maar natuurlijk geven we je ook graag tips: Wandelen met kinderen, Onze favoriete fietsroutes door het Vechtdal Op vakantie in Ommen, wat moeten jullie zien?

7

BIJNA NORMAAL

De 1,5 meter afstand houden blijft nodig. Je kunt natuurlijk met je eigen gezin of partner gewoon bij elkaar zitten. Bij de anderen hou je zowel binnen als buiten afstand.

Daarnaast houden jullie je aan de algemene RIVM regels: was regelmatig je handen, kuch in je elleboog en schud geen handen. We raden jullie aan om vooral samen veel naar buiten te gaan. Dat kan uitstekend bij ons.

Meer afspraken en tips met betrekking tot corona lees je hier.

Zoek en boek

Enthousiast geworden? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden.