Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsvakantie

Zoek je een geschikte plek voor een groepsvakantie, dan ben je bij De Wolfskuil op het goede adres! De Wolfskuil is gelegen midden in het bos bij het gezellige plaatsje Ommen en biedt voor jullie groepsvakantie vier groepsaccommodaties en twee groepskampeervelden.

Doordat we meerdere accommodaties hebben kunnen jullie met zowel kleine als grote groepen bij ons terecht.

Direct boeken?
Jorishoeve voor 12, 16 of 28 personen

Jorishoeve (12/16/28 personen)

De modern ingerichte Jorishoeve (12-16-28 personen) bestaat uit twee gedeelten. Je kunt deze kleurrijke groepsaccommodatie apart Joris 12 personen, Hoeve 16 personen of in zijn geheel huren - De Jorishoeve- voor 28 personen.

De ruimtes zijn verbonden door een hal waar een groot schaakspel op de vloer aanwezig is. Verder heb je alles voor je zelf (eigen ingang en terras).

De Jorishoeve heeft slaapkamers voor 2 personen , met boxspring bedden. Ideaal voor een groepsvakantie. De slaapkamers beneden hebben een eigen badkamer.

Je beschikt over een eigen parkeergelegenheid en een groot terreas met uitzicht op een klein speeltuintje en het bos.

Spelletje buiten spelen

Mowglihut (22 personen)

Regel je een groepsvakantie tot 22 personen dan kun je gebruik maken van de Mowglihut.

In deze gezellige groepsaccommodatie heb je een open keuken met zithoek en eettafels.

Buiten is een terras met een buitenhaard. Er is een sportveld en speeltoestellen met o.a. een mega dambord, schommels, duikelrek en een klimtoren.

Repelerahoeve

De Repelaerhoeve (35 personen)

De Repelaerhoeve is geschikt voor grote groepen namelijk tot 35 personen en is lekker ruim van opzet. Vanaf je eigen terras kijk je uit over de rivier de Regge. Het uitzicht over de weilanden is fantastisch.

Naast het grote terras ligt het sportveld met ook een zandbak en speelhuisje voor de kleintjes en een klimtoren voor de grotere kinderen. Er is een speeltuintje met schommels en duikelrek, ook is er een tafeltennistafel kun je samen dammen.

De groepsaccommodatie heeft een zithoek met haard en een eetzaal. Daarnaast is er een aparte ruimte met leestafel. Ideaal voor je groepsvakantie met een grote groep!

Mensen die op groepsvakantie bij ons komen waarderen het dat deze groepsaccommodatie zo ruim is.

Meer weten

De Blokhut voor 22 personen

De Blokhut (22 personen)

De Blokhut ligt op een idyllisch plekje verscholen in het bos, naast de zandkuil. 22 personen kunnen er verblijven.

Buiten staat een zes meter lange picknickbank voor jullie groep. Er is een open keuken en een comfortabele zithoek rondom een sfeervolle gaskachel.

De Blokhut is ideaal als je een rustige en natuurlijke omgeving zoekt. Je hebt als groep het idee dat je echt helemaal eruit bent. Misschien wel het mooiste plekje om te overnachten.

Ga je met kinderen op groepsvakantie? Dan is dit ook een heel fijne groepsaccommodatie omdat de kinderen heerlijk kunnen spelen in het bos. We zien heel vaak hutten verschijnen in het bos. Lekker buiten spelen!

Meer weten

Je eigen privé terrein met slaaptenten

Groepskamperen (vanaf 10 personen)

Ga voor avontuur! Kom met een groep vanaf 8 personen tot 35 personen bij ons kamperen midden in het bos!

We hebben twee kampeervelden uitsluitend voor groepen. Als groep huur je een van de kampeervelden alleen voor jullie groep. Je hebt dus veel privacy en kunt een eigen sfeer creëren.

We hebben een veld waar je slaapt in onze slaaptenten en een veld waarbij je je eigen slaaptenten meeneemt. Op beide velden staat een grote groepstent met tafels en banken. Praktisch en gezellig. Ook is er een keukentent met servieskast, koelkast en indien gewenst gasfornuis. Avontuurlijk met een beetje gemak noemen wij dat.

Heb je een krap budget voor je groepsvakantie? Dan is het groepskamperen aan te raden.

Kamperen met eigen tenten kan op De Den, op De Beuk slaap je in onze slaaptenten.

Leuke activiteiten voor je groep

Activiteiten

Je kunt je groepsvakantie naar je eigen wens inrichten. Er zijn diverse activiteiten die je via ons kunt regelen. Wat vind je van een zeskamp, kompastocht, outdoor activiteiten of gaan jullie lekker wandelen of fietsen in de mooie natuur?


Maaltijden

Je kunt voor jullie groepsvakantie een BBQ regelen of ga pizza's bakken op je eigen terras of laat een lekker buffet bezorgen. Bekijk alle mogelijkheden die we voor je kunnen regelen.


Leuke dingen in de omgeving

De omgeving

Overijssel is een hele mooie provincie, met het mooie Vechtdal als uitschieter vinden wij. De mooiste plekjes ontdek je namelijk hier! We hebben natuurlijk de mooie rivier de Vecht en Regge waardoor je kan gaan kanovaren, een rondvaart of een boottocht met fluiterboot maakt.

Maar je kunt ook gaan mountainbiken over de berg. Gaan wandelen door bos, hei en zandvlaktes. Hou je meer van de stad dan kun je een gezellig terrasje pikken in Ommen en winkelen in leuke winkeltjes of bezoek het Nationaal Tinnenfiguren museum.

Met de trein ben je zo in Hanzestad Zwolle. Ook kun je met kinderen een dag naar pretpark Slagharen of Hellendoorn. Allemaal dicht bij ons!

Lees onze blog over wat je moet zien als je in Ommen op vakantie gaat, zodat je al weet wat de mooiste plekje zijn:

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!