Wat kunnen we doen als het regent?

• Huur enkele van onze spellen, zoals Hollandse spellen, Moord in villa Nova of reuze Jenga.
  • Ga naar het tinnen figuren museum in Ommen, het enige Tinnen figuren museum van Nederland!
  • Ga pottenbakken met Harrie! Hij neemt alle spullen mee naar jullie toe. Reserveren van te voren noodzakelijk.
  • Zwolle is met de trein 20 minuten en deze stad heeft o.a. een mooi museum de Fundatie.
  • Wildlands in Emmen heeft een groot gedeelte overdekt (ook een speeltuin). Kaartjes kunnen jullie bij ons bestellen
  • Samen in een schip allerlei raadsels en puzzels oplossen, tijdens de escape room blijven jullie lekker droog.

Lees meer tips in onze blog 'Wat te doen met slecht weer'