Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wanneer kunnen we de borg terug verwachten?

Al onze overnachtingsmogelijkheden

Let op: vanaf eind mei 2022 zijn we gestopt met de borg, je kunt op de boeking zien of we dit wel/niet hebben verrekenend. Heb je wel borg dan geldt onderstaande nog wel:

Binnen twee weken krijg je de borg terug op je bankrekening. Dit doen we handmatig waardoor het soms iets sneller en soms iets langer duurt. We boeking dit terug op dezelfde rekening als jullie de factuur hebben betaald.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets kapot gaat tijdens je verblijf. Laat je het dan even weten voor je vertrekt? Dit kan aan de balie of via het formulier wat je voor in de informatiemap treft die je meekrijgt van ons. Het zelfde geldt voor schade die ontstaat. Het is prettig dat we dat van jullie zelf horen in plaats van dat we er zelf achter komen. Het is voor ons zinvol om ook te weten hoe het is ontstaan, waardoor we het goed kunnen oplossen.

We hebben bij de receptie geen pinapparaat. Wil je tijdens je verblijf extra hout voor een vuurtje of toch een leuk spelletje huren of een kompastocht lopen. Geen punt we, we noteren dit en verreken die tegelijk met de borg. Wel zo makkelijk.

Basisscholen komen vaak jaarlijks bij ons. Zij kunnen in overleg de borg doorschuiven naar het volgende jaar. Anders blijven we met de borg schuiven. Als jullie dit willen moet je dit wel even elke keer aan ons doorgeven want we doen dit niet automatisch.

Merk je trouwens tijdens je verblijf een mankement op, dan kun je een 06 nummer bellen. Wij kijken dan of we dit ter plekke kunnen oplossen. Mankementen waar je geen last van hebt, kun je bij vertrek aan ons doorgeven. Dan gaan we dit op een ander tijdstip verhelpen. Zo zorgen we met jullie hulp er voor dat alles in de de groepsaccommodatie op orde is. Prettig voor iedereen.