Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is er te doen op het terrein?

We hebben heel veel bos om ons heen waar zowel kinderen als volwassenen van genieten, we zien vaak hutten ontstaan in het bos en er worden veel spelen gedaan.

Verder hebben we op ons terrein:

- Sportveld met volleybalnet
- Diverse pingpongtafels
- Schaak en dambord (natuurlijk extra groot)
- Klimtoren
- Zandbak en speelhuisje met kleine glijbaan voor peuters
- Jeu de Boules baan
- Outdoorbos waar u onder begeleiding actief bezig kunt zijn (reserveren verplicht).
- Een oranje paaltjes wandel route door ons bos, van ongeveer 20 minuten.