Hoe ziet het terrein van de Wolfskuil eruit? Plattegrond

Op deze plattegrond kun je goed zien waar alle groepsaccommodaties, de kampeervelden en het sportveld en speeltuin zijn. We zijn trouwens geen park, er is bijvoorbeeld geen slagboom waar je door moet voordat je verder kunt. Een persoon kan bij aankomst de sleutel bij de receptie halen, de rest kan direct door naar de groepsaccommodatie of kampeerveld.

Plattegrond