Kunnen jullie helpen met de invulling van ons (activiteiten) programma?

Natuurlijk! Dat vinden we heel leuk. We hebben veel ervaring opgedaan door alle groepen die voor jullie kwamen zoals scholen, families, bedrijven en verenigingen. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de verschillende wensen. Als je wilt kunt je langskomen om in alle rust te kijken wat er mogelijk is.