Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kunnen we onze bruiloft bij jullie organiseren?

Jazeker kan dat.

Gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk. Wat leuk dat jullie overwegen om dit bij ons te vieren. Voordat we in detail met jullie mee gaan denken willen we jullie iets vertellen over onze mogelijkheden.

Direct boeken?
  • Je huwelijksfeest vieren in een prachtige natuurlijk omgeving? Dan ben je bij ons op de goede plek! Bijna iedereen die voor het eerst bij ons is benoemt dat het hier zo mooi is. We zitten midden in het bos vlakbij de rivier de Regge, vanuit een van onze groepsaccommodaties heb je uitzicht over het weiland wat uitkomt op deze rivier. Je kunt bij ons kiezen voor een groepsaccommodatie of voor een van onze twee groepskampeerterreinen. We merken dat veel bruidsparen belangstelling hebben voor het kampeerterrein omdat je dan nog meer in de natuur je feest geeft.
  • Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zijn met je gasten op je eigen terras of als je kiest voor het kampeerterrein op je eigen veld. Tot 23:00 kun je het bos in en lekker met elkaar buiten zijn. Vanaf 23:00 is het de bedoeling dat het buiten stil is. Huur je een groepsaccommodatie dan kun je als deuren/ramen dicht zijn binnen verder gaan met je feest, maar zorg je er voor dat gasten die buiten zijn zacht praten. Bij het kampeerterrein verwachten we dit ook van jullie. Het is de bedoeling dat andere groepen die bij ons verblijvengewoon rustig kunnen slapen zonder geluidshinder van een mooi feest.
  • Wil je een leuke band uitnodigen die akoestische muziek maken? Of willen vrienden op een gieter een liedje voor jullie zingen? Muziek maakt de sfeer op jullie huwelijksfeest. Je mag tot 23.00 uur buiten akoestische muziek maken. Er mag – ook overdag- geen gebruik gemaakt worden van een geluidsversterker of radio. Dit omdat de neiging er is om deze met een groep snel te hard te zetten. Hier maken we helaas geen uitzondering op voor huwelijksfeesten. Sommige groepen kiezen er ook voor om een silence disco te organiseren.
  • Het kan zijn dat jullie meer daggasten hebben dan gasten die blijven overnachten. Meer mensen laten overnachten dan op onze site aangegeven is niet mogelijk, maar meer daggasten uitnodigen kan wel. Van te voren moeten we dan weten hoeveel daggasten jullie verwachten. Per dag gast betaal je € 7,50. Uiteraard hanteren we hier uit veiligheid wel een maximum toelaatbaar aantal voor. Hou als richtlijn aan dat als je in de groepsaccommodatie bijvoorbeeld met 22 personen kunt overnachten, dat je dan 22 daggasten extra kunt uitnodigen. Natuurlijk ligt het er ook aan hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen er komen.
  • Ook als jullie een bruiloft organiseren gelden huisregels, neem ze even rustig door huisregels

Mochten jullie na het lezen van bovenstaande verwachten dat onze locatie passend is voor jullie huwelijksfeest neem dan gauw contact met ons op.

Denken jullie met ons mee?

Natuurlijk! Stel je vraag en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.