Wanneer is de receptie open?

Meestal is de receptie van maandag t/m vrijdag bereikbaar/open van 9.00 - 17.00 uur. Zaterdagochtend zijn we er ook vaak. Dinsdags zijn we er tot 15.00 en in de zomertijden kan de bereikbaarheid beperkter zijn. Je wordt dan geholpen door Marcel, Netty of Astrid. Mocht je ons niet kunnen bereiken dan kan het zijn dat we bezig zijn op het terrein. Probeer het dan later nogmaals of mail ons uw vraag.

De gasten die bij ons verblijven kunnen altijd een medewerker bereiken via een mobiel nummer.