Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Attractieparken en dierentuin

Binnen 50 minuten kun je vanuit Ommen naar heel veel leuke attracties gaan, voor een dagje uit. We zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Dinoland

In Zwolle heb je Dinoland (open vanaf april tot november). Ga op avontuur en ontdek van alles over de Dinosaurus. Leren en spelen tussen levensechte dinosaurussen! Er is zowel binnen als buiten van alles te doen.

  • Meer dan vijftig dinosaurussen met interessante uitleg
  • 1 Knipkaart per persoon geldig voor 1x fossielen graven, lasergamen, hoogteparcours, klimwand en minigolf.
  • Grote buitenspeeltuin met diverse speeltoestellen, helikopter, jeep, glijbaan en kabelbaan.
  • Overdekte speelhal met speeltoestellen en interactieve games.
  • Gratis activiteiten in het Paleolab, zoals: edelstenen en goud zoeken.
  • Skelet uit de grond blootleggen.
  • Speurtocht langs de dino's.

Tickets zijn te koop aan de kassa bij Dinoland.

Dinoland
Wildlands

Wildlands, Emmen

Jungola – Overleven in het oerwoud
Start je trektocht door de jungle in een overwoekerde tempel met honderden vlinders. Klim en klauter langs krokodillen en apen. Ontdek per boot Rimbula River; volg Jungle Trails; steek de rivier over langs zwemmende olifanten; houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow.
Serenga – Stoere safaritocht

Verken het Dogondorp waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Betreed de Bavianenarena en vind schatten in het zand. Leer Djembé spelen en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij.
Nortica – IJskoud onderzoek

Ontdek in het poolstation de ijsberen boven en onder water. Dompel je in de wonderlijke wereld van poolonderzoeker Mattie.

Tickets kun je online bestellen via de site van Wildlands.

Attractiepark Slagharen

Meer dan 40 spannende attracties, waaronder de bekende schommel wereldbollen, wachten op jullie! Het nieuwe Jules Verne adventureland is de moeite van het bezoek waard. Leer zelf auto rijden bij Passepartout Explorer of ga een watergevecht met een ander aan.

Je kunt zelf online kaartje kopen bij Attractiepark Slagharen.

In circa 30 minuten rijden jullie van Ommen naar Slagharen.

Slagharen een dagje pret
Ga je mee een dagje naar Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Op slechts een twintig minuten rijden vanaf De Wolfskuil wacht het avontuur! Midden in het bos zijn dertig attracties. Bijzonder is dat je kunt sliden op elf waterglijbanen in het aquaventura, een heus waterpark. Daarnaast zijn er ook theatershows.

je kunt zelf uw tickets online kopen via avonturenpark Hellendoorn.