Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over de Wolfskuil

Bij De Wolfskuil logeren, dan kies je voor overnachten in één van de (groeps)accommodaties of (groeps)kampeervelden middenin de natuur. Op een plek waar je al direct bij aankomst zegt ‘dit is mooi!’.

Waar je de tijd hebt voor elkaar, spelletjes speelt, rond een kampvuur verhalen vertelt. Je kinderen in het bos hutten ziet maken of samen vogels of vleermuizen spot. Waar je de wandelschoenen aan doet en met een kompas om de nek richting uitkijktoren loopt. Wiebelend een kano in voor een tocht over de rivier. ‘s Avonds zelf gebakken pizza’s eet of een pannenkoek bakt op open vuur.

Een plek waar je samen verhalen deelt, verhalen maakt, avonturen beleeft. Een buitengewoon avontuur.

Direct boeken?
Foto collage in vroegere tijden

Extra steuntje voor kinderen

We zijn al meer dan 70 jaar een stichting. Kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken komen bij ons vakantie vieren. Denk aan kinderen met verslaafde ouders, jongeren met autisme of verstandelijke beperking.

Lees meer over onze boeiende achtergrond: Buitengewoon avontuur

huishoudens

Een poosje kond je alleen met je eigen huishouden naar De Wolfskuil komen. Dat kan nog steeds Gezinsovernachtingen bij De Wolfskuil.

Vanaf 1 juni mogen meerdere huishoudens in een accommodatie overnachten! Dat is goed nieuws want hierdoor kunnen weer groepen naar De Wolfskuil komen. Je moet dan wel de 1,5 meter afstand houden - ook binnen- van diegene die niet tot het eigen huishouden behoort.
Meer informatie: Vakantiehuis meerdere huishoudens

Kamperen

Er zijn twee kampeerterreinen voor groepen* die graag wat avontuurlijker op vakantie gaan. Je hebt dan een eigen veld met groepstent, kooktent en eventueel slaaptenten. Lekker samen vuurtjes stoken en echt tijd hebben voor elkaar. Zie je het al voor je?

Op De Beuk met onze slaaptenten, op De Den neem je je eigen slaaptenten mee. Op beide velden staat een groepstent en open keukentent. Wel zo makkelijk en gezellig.

* Groepskamperen is weer ten dele mogelijk. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen. Elk huishouding zorgt voor een eigen kampeermiddel (er staan dus geen slaaptenten!). Meerdere huishoudens kan maar dan moet je voor iedere huishouden een kampeermiddel hebben. Je kunt dan met 25 personen komen.

Tot 24 juli kun je ook individueel bij ons komen kamperen. Wil je als groep het veld exclusief dan kan dit alleen als er geen individuele boeking staan in deze periode. Neem in dat geval contact met ons op.

Lees alle informatie over De Wolfskuil in een folder:
Digitale brochure over De Wolfskuil

'Wat is het hier mooi, ik wil niet meer weg!'

Ilona Spieker, Zieuwent
 • Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

  Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

 • Gezellige groepsaccommodatie voor 22 personen, De Mowglihut.

  Gezellige groepsaccommodatie voor 22 personen, De Mowglihut.

 • De Blokhut de perfecte locatie voor groepen tot 22 personen

  De Blokhut de perfecte locatie voor groepen tot 22 personen

 • Jorishoeve 12/16/28 personen

  Jorishoeve 12/16/28 personen

 • Kom kamperen met een groep, vanaf 10 personen je eigen kampeerveld.

  Kom kamperen met een groep, vanaf 10 personen je eigen kampeerveld.

 • Yoga in de buitenlucht op De Den

  Yoga in de buitenlucht op De Den

 • Ons wolfskuil bos

  Ons wolfskuil bos

 • De Vecht stroomt door Ommen

  De Vecht stroomt door Ommen

Ons terrein

We hebben maar liefst 16 hectaren bos rond onze groepsaccommodaties en groepskamperterreinen. Heel veel ruimte om te wandelen of te spelen. We zien regelmatig hutten verschijnen in het bos. Verder hebben we een sportveld met volleybalnet en voetbaldoel, een kleine speeltuin met schommels en duikelrek. Voor de kleintjes is er een speelhuisje met zandbak.

Ommen

Veel mensen kennen Ommen van een vakantie. Het is een populaire toeristische bestemming. Vinden wij niet gek. De omgeving is zo mooi en er is veel te doen. Wat dacht je van samen kanovaren? Wandelen op de Besthmenerberg en klimmen op de uitkijktoren? Of ga een dagje naar Zwolle of bezoek avonturenpark Hellendoorn. Meer tips? Lees snel onze blog.

Virtuele rondleiding

Wil je weten hoe de groepsaccommodaties er van binnen uit zien? Bekijk dan onze virtuele rondleiding.