Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over de Wolfskuil

Bij De Wolfskuil logeren? Dan kies je voor overnachten in één van de (groeps)accommodaties of (groeps)kampeervelden middenin de natuur. Op een plek waar je al direct bij aankomst zegt ‘dit is mooi!’

Waar je de tijd hebt voor elkaar, spelletjes speelt en rond een kampvuur verhalen vertelt. Je kinderen in het bos hutten ziet maken of samen vogels of vleermuizen spot. Waar je de wandelschoenen aan doet en met een kompas om de nek richting uitkijktoren loopt. Wiebelend een kano in voor een tocht over de rivier. ‘s Avonds zelfgebakken pizza’s eet of een pannenkoek bakt op open vuur.

Een plek waar je samen verhalen deelt, verhalen maakt, avonturen beleeft.
Een buitengewoon avontuur.

Gewoon. Buiten. Buitengewoon!

Direct boeken?
Foto collage in vroegere tijden

Extra steuntje voor kinderen

We zijn al meer dan 70 jaar een stichting. Kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken komen bij ons vakantie vieren. Denk aan kinderen met verslaafde ouders, jongeren met autisme of verstandelijke beperking.

Lees meer over onze boeiende achtergrond: Buitengewoon avontuur

Kamperen

Er zijn twee kampeerterreinen voor groepen* die graag wat avontuurlijker op vakantie gaan. Je hebt dan een eigen veld met groepstent, kooktent en eventueel slaaptenten. Lekker samen vuurtjes stoken en echt tijd hebben voor elkaar. Zie je het al voor je?

Op De Beuk met onze slaaptenten, op De Den neem je je eigen slaaptenten mee. Op beide velden staat een groepstent en open keukentent. Wel zo makkelijk en gezellig.

Lees alle informatie over De Wolfskuil in een folder:
Digitale brochure over De Wolfskuil

'Wat is het hier mooi, ik wil niet meer weg!'

Ilona Spieker, Zieuwent
 • Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

  Prachtig uitzicht vanuit deze hoeve

 • De Mowglihut vlakbij het sportveld

  De Mowglihut vlakbij het sportveld

 • Een uniek locatie

  Een uniek locatie

 • Jorishoeve 12/16/28 personen

  Jorishoeve 12/16/28 personen

 • Gezellig kamperen met een groep

  Gezellig kamperen met een groep

 • Yoga in de buitenlucht op De Den

  Yoga in de buitenlucht op De Den

 • Ons wolfskuil bos

  Ons wolfskuil bos

 • De Vecht stroomt door Ommen

  De Vecht stroomt door Ommen

Ons terrein

We hebben maar liefst 16 hectaren bos rond onze groepsaccommodaties en groepskamperterreinen. Heel veel ruimte om te wandelen of te spelen. We zien regelmatig hutten verschijnen in het bos. Verder hebben we een sportveld met volleybalnet en voetbaldoel, een kleine speeltuin met schommels en duikelrek. Voor de kleintjes is er een speelhuisje met zandbak.

Ommen

Veel mensen kennen Ommen van een vakantie. Het is een populaire toeristische bestemming. Vinden wij niet gek. De omgeving is zo mooi en er is veel te doen. Wat dacht je van samen kanovaren? Wandelen op de Besthmenerberg en klimmen op de uitkijktoren? Of ga een dagje naar Zwolle of bezoek avonturenpark Hellendoorn. Meer tips? Lees snel onze blog.

Virtuele rondleiding

Wil je weten hoe de groepsaccommodaties er van binnen uit zien? Bekijk dan onze virtuele rondleiding.