Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Sponsoring

Op een heel leuke manier kun je er aan bijdrage dat heel veel kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op vakantie kunnen EN dat er een mooi voedselbos ontstaat bij De Wolfskuil.

Groeien

Er gebeurt heel veel in en rond De Wolfskuil. We zijn niet alleen een ideale overnachtingsplek voor velen. We zorgen ook goed voor de natuur. Onder andere met ons eetbare bos naast de receptie: een voedselbos dat met veel liefde door ons samen met vrijwilligers wordt ontwikkeld.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat onze gasten voor hun maaltijd in ons voedselbos kunnen zoeken naar ingrediënten. Hoe leuk is dat? En goed voor de natuur omdat we meer diversiteit creëren in het bos. Daarnaast kunnen we kinderen laten zien hoe voedsel groeit.

We willen niet alleen ons eetbare bos laten groeien maar ook onze mogelijkheid om kwetsbare kinderen en jongeren een vakantie bij ons te gunnen. Al meer dan 70 jaar is dat onze ideale doelstelling. We ondersteunen hen in hun ontwikkeling en groei. Het voedselbos past hier - ook symbolisch- heel mooi bij.

Dit gaat niet van zelf en we kunnen daarbij wat hulp gebruiken. Help je ons mee?

Van kruid tot boom

Doneer geld voor zowel een boom in het voedselbos als voor de ontwikkeling van De Wolfskuil en daarmee een blijvende plek waar kinderen heen kunnen voor een onbezorgde vakantie. Je kunt ons helpen met een donatie:

Je kunt ons helpen met een donatie:

€ 15 Kruiden
€ 25 Bessenstruik
€ 50 Fruitboom
€ 100 Notenboom
€ 250 In de mix: een notenboom, fruitboom en kruiden.
€ 500 Een rondleiding voor 10 personen in het voedselbos waarbij op het eind een notenboom wordt geplant* inclusief naambordje.
€ 1.000 Jullie planten* zelf een noten of fruitboom, inclusief naambordje, vervolgens hebben jullie een gezellige avond waarbij jullie pizza's gaan bakken in onze steenoven met natuurlijk kruiden uit de kruidentuin. Uiteraard zetten we ook een naambordje bij de boom.
€ 3.000 Boom de luxe: Kom een hele dag met 10 personen naar De Wolfskuil, een accommodatie of kampeerveld beschikbaar voor jullie. Wij zorgen voor een lunch en voor een passend diner. Julie krijgen een rondleiding en natuurlijk planten* jullie een notenboom en fruitboom, inclusief naambordje.

* Als het seizoen het toelaat, het planten moet natuurlijk gebeuren op het juiste moment.

2
1

Praktisch

De donatie kun je overmaken aan:
Hopman Repelaer Stichting (100% eigenaar van De Wolfskuil)
NL68TRIO 0379 6044 34 o.v.v. sponsoring voedselbos.

Wil je als bedrijf sponsoren en graag een factuur ontvangen, dan is dat natuurlijk mogelijk.
Wil je de donatie aan iemand cadeau geven? Dan maken we graag een cadeaubon voor je.

Neem dan contact met ons op.

Nogmaals dank voor je steun, zo kan ons voedselbos groeien en ons mooie doel.

Team De Wolfskuil 🐾

Nb. Wil je meer informatie lezen over het voedselbos? Dat kan!