Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zoek en boek

Groep
Het plan is er: jullie gaan er samen op uit. Je kunt in enkele stappen een digitale boeking maken. Als je wil is een vrijblijvende optie van een week mogelijk, geef dit aan bij opmerkingen in de laatste stap in het zoek en boeksysteem.

Gezin/klein gezelschap
Wil je met je gezin of klein gezelschap* even naar een andere omgeving het liefst in de natuur? Dan ben je bij ons op het goede adres. Je hebt zowel binnen als buiten alle ruimte. Het bos heb je als achtertuin. De omgeving van Ommen is veelzijdig en prachtig om te wandelen en te fietsen. Deze mogelijkheden staan in het overzicht onder aan
Meer informatie hierover: vakantiehuis voor je gezin .

* max. vier personen uit verschillende huishoudens (kinderen onder 12 worden hier niet meegerekend).

Corona
Lees even de informatie over de corona maatregelen en wat voor invloed dit heeft op je verblijf. Bij de beschrijving van de accommodatie lees je met hoeveel personen je kunt komen overnachten waardoor je goed 1,5 meter afstand tot elkaar kunt houden (NB. in het foto-menu zie je de 'normale' aantallen, klilk dus even verder naar de beschrijving).

Vragen? Neem gerust contact met ons op.