Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Stel je vraag aan de Wolfskuil

We willen je graag verder helpen. Kijk even of we je vraag al beantwoord hebben bij veelgestelde vragen. Wil je een rondleiding - dat kan als er geen groepen zijn- vul dan ook onderstaand formulier in dan maken we een afspraak.

Nb. Meer informatie ten aanzien van de Corona maatregelen lees je hier. Heb je vragen hierover vul dan het contactformulier in.

Wij doen ons best binnen een werkdag te reageren.

Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren 0529-451 631. Dinsdag en donderdag zijn wij tot 14.00 uur bereikbaar.

Direct boeken?

Contactformulier

Hoe komen we bij De Wolfskuil?

Jullie kunnen ons vinden aan de zuid kant van Ommen, bij het bos. De trein is vlakbij ons, slechts 10 minuten lopen. Kom je met de auto dan kun je hier de routebeschrijving vinden.

NB. Er zijn werkzaamheden op de Hessenweg - de weg van Zwolle naar Ommen - hierdoor kan het zijn dat je iets vertraging hebt.
Waar is onze groepsaccommodatie/kampeerveld?

Iemand anders van de groep haalt de sleutel? Dan kunnen jullie meteen doorrijden naar jullie groepsaccommodatie of kampeerveld (Wat zijn de aankomst en vertrektijden?). We hebben bewegwijzering aangebracht maar je kunt ook de plattegrond gebruiken om te weten waar je heen moet.

Personeel 1280x600

Bovenstaande een foto van (bijna) alle enthousiaste collega's en vrijwilligers die door hun inzet er mede voor zorgen dat jullie een goed verblijf bij ons hebben.

Marcel Verheij, Netty Bouwhuis en Astrid Jansen werken op de receptie en zullen de mail beantwoorden.