Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

In contact met de Wolfskuil

Heb je een vraag of wil je dat wij bellen, vul dan onderstaand formulier in. Kijk ook even of we je vraag al beantwoorde bij veelgestelde vragen.

Willen jullie langs komen voor een rondleiding? Dat kan, als er geen groepen zijn. Neem dan ook contact met ons op wanneer dit kan.

Onderstaande een foto van (bijna) alle enthousiaste collega's en vrijwilligers die door hun inzet er mede voor zorgen dat jullie een goed verblijf bij ons hebben. Marcel Verheij, Netty Bouwhuis en Astrid Jansen werken op de receptie en zullen de mail beantwoorden.

Hoe komen we bij De Wolfskuil?

Jullie kunnen ons vinden aan de zuid kant van Ommen, bij het bos. De trein is vlakbij ons, slechts 10 minuten lopen. Kom je met de auto dan kun je hier de routebeschrijving vinden
Waar is onze groepsaccommodatie/kampeerveld?

Iemand anders van de groep haalt de sleutel? Dan kunnen jullie meteen doorrijden naar jullie groepsaccommodatie of kampeerveld. We hebben bewegwijzering aangebracht maar je kunt ook de plattegrond gebruiken om te weten waar je heen moet.

Contactformulier

Heb je een vraag, wil je een rondleiding of wil je graag dat wij je bellen, vul dan onderstaand formulier in.

Wij doen ons best binnen een werkdag te reageren.