Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

In contact met de Wolfskuil

Heb je een vraag of wil je graag dat wij bellen, via het formulier kun je alle vragen stellen. Kijk ook even of we je vraag al beantwoorde bij veelgestelde vragen.
Wij doen ons best binnen een werkdag terug te mailen of te bellen. Willen je langs komen voor een rondleiding? Dat kan, als er geen groepen zijn. Neem dan ook contact met ons op wanneer dit kan.


Onderstaande een foto van (bijna) alle enthousiaste collega's en vrijwilligers die door hun inzet er mede voor zorgen dat jullie een goed verblijf bij ons hebben. Marcel Verheij, Netty Bouwhuis en Astrid Jansen werken op de receptie en zullen de mail beantwoorden. NB. natuurlijk kun je ook even kijken bij veelgestelde vragen.

Hoe komen we bij De Wolfskuil?

Jullie kunnen ons vinden aan de zuid kant van Ommen, bij het bos. De trein is vlakbij ons, slechts 10 minuten lopen. Kom je met de auto dan kun je hier de routebeschrijving vinden
Waar is onze groepsaccommodatie/kampeerveld?

Iemand anders van de groep haalt de sleutel? Dan kunnen jullie meteen doorrijden naar jullie groepsaccommodatie of kampeerveld. We hebben bewegwijzering aangebracht maar je kunt ook de plattegrond gebruiken om te weten waar je heen moet.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je graag dat wij bellen, via het formulier kun je al je vragen stellen. Wij doen ons binnen een werkdag te reageren.