Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Repelaer XL

Naar De Wolfskuil met een grote groep, dat kan! Wij hebben een combi gemaakt van twee accommodaties waardoor je met een groep tot wel 57 mensen in een groepsaccommodatie kan verblijven. De accommodaties zijn heel dichtbij elkaar.

Repelaer XL bestaat uit de accommodaties De Repelaerhoeve en De Mowglihut. De Repelaerhoeve is groot genoeg om overdag te verblijven met de hele groep. De Mowglihut biedt extra slaapgelegenheden.

Je kunt als grote groep ook kiezen voor groepskamperen.

35 - 57 personen 12 slaapkamers 9 toiletten 9 douches
Meer informatie?

Boek 'Repelaer XL'

Huur beide accommodaties voor je grote groep

Grote groepen

De Repelaerhoeve is een grote groepsaccommodatie waar 35 personen kunnen overnachten. Het is ruim opgezet waardoor je overdag prima met meer personen samen kunt zijn.

Vaak vragen gezelschappen dan ook aan ons of ze met meer personen kunnen komen.

Dat kán door te kiezen voor deze XL variant:

Verblijven in de Repelaerhoeve en overnachten in zowel De Mowglihut als De Repelaerhoeve. Deze twee accommodaties liggen vlakbij elkaar.
Veel ruimte in RH en MW

Ruim opgezet

Met een gezelschap van 35-57 personen ben je overdag in de Repelaerhoeve. Je hebt 3 verschillende zithoeken en een ruim terras tot je beschikking.

De keuken is ingericht voor het koken voor grote groepen. Een groot zespits-fornuis en grote pannen zijn dan ook al aanwezig. Wij zorgen voor extra bestek, bekers en borden. Ook zijn er extra buffettafels aanwezig.

Je kunt er ook voor kiezen de groep te splitsen, een groep eet dan in De Mowglihut en de ander in de Replaerhoeve. In De Mowglihut heb je een woonkamer met open keuken tot je beschikking. Vanaf de woonkamer kun je zo het terras op.

Natuurlijk kun je het jezelf ook makkelijk maken, door een cateraar te vragen voor jullie te koken, kijk naar de mogelijkheden maaltijden.

Ook als je activiteiten wil doen in kleinere groepjes is de Repelaer XL variant ideaal, omdat je ook de woonkamer van De Mowglihut kunt gebruiken.

Gezellige slaapkamers

Sterrenhemel

Vlak achter de Repelaerhoeve ligt De Mowglihut. Overdag ben je hier nauwelijks want de Repelaerhoeve is groot genoeg voor jullie.

Gaan jullie slapen dan heb je extra slaapruimte nodig. Die vind je in De Mowglihut, slechts op een paar meter afstand. Je loopt dus heel even naar buiten voor je slaapplek.

Met een beetje geluk zie je dan nog een prachtige heldere sterrenhemel, want je overnacht natuurlijk in een mooi buitengebied.

Vlakbij elkaar gelegen

Praktisch

  • 35-57 personen
  • Je huurt zowel De Repelaerhoeve als De Mowglihut. Je hebt dus twee groepsaccommodatie tot je beschikking!
  • In De Repelaerhoeve kun je met z'n allen verblijven maar om te slapen heb je De Mowglihut nodig.
  • Je hebt 12 slaapvertrekken van verschillende groottes tot je beschikking (3 op de begane grond).
  • Wij zorgen voor extra bestek in De Repelaerhoeve.
  • Tip: huur een partytent erbij voor nog meer effectieve ruimte.
  • Lees even onze huisregels door.
  • Folder Repelaerhoeve
  • Folder Mowglihut
  • Plattegrond

Dit willen wij!

Bekijk snel de mogelijkheden. Een vrijblijvende optie is ook mogelijk. Doe dan alsof je een boeking plaatst en zet vervolgens 'optie' in de opmerking. 

Zoek en boek