Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bush Battle

Heb je altijd al eens aan Expeditie Robinson willen deelnemen? Of wil je het liefst alle Escape Rooms spelen? Dan hebben wij een dé uitdaging voor jou! De Bush Battle is het namelijk beide. Zijn jullie er klaar voor?

Bush Battle in het bos

Durven jullie?

Een heuse battle in het bos! Je gaat strijden tegen elkaar of om de beste tijd. Als expeditieleden gaan jullie de Battle aan tussen kamp Noord en kamp Zuid.

Voltooi alle proeven, kraak de code en ontsnap als eerste om de vlag te veroveren! Een actief en spannend spel.

We verklappen natuurlijk niet veel over het spel. Wel kunnen we vertellen dat de meeste activiteiten binnen gespeeld worden. Het is geen survival, je hoeft niet te tijgeren of door de modder te rollen. Je kunt gewoon casual gekleed gaan in makkelijke zittende kleding.

Bush Battle durf je

Even Praktisch

  • Je kunt met 1 team van min. 8 - max 12 personen de Battle beginnen. Ben je met meer personen? Er zijn 2 banen waardoor je met maximaal 24 personen tegen elkaar kunt strijden. Een combinatie met een andere activiteiten is ook mogelijk.
  • Vanaf 12 jaar is de Battle leuk om te doen, ben je jonger dan is het te pittig. Als er een paar leden van de groep jonger zijn dan mogen ze wel mee doen maar slaan ze waarschijnlijk enkele onderdelen over en hebben ze hulp van volwassenen nodig. Geef even aan ons door als er een aantal kinderen mee willen doen.
  • Duur: 90 minuten
  • Aanvangstijden: 11:00 uur, 13:00 uur, 15:00 uur, 17:00 uur en 19:00 uur

Wil je deze activiteit gaan doen dan kun je dit zelf heel makkelijk online regelen Bushbattle-Vechtdal.
Heb je vragen over deze activiteit neem dan contact op met Vechtdal Events (0529) 45 19 24, zij regelen het verder voor je.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?