Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Culinair op locatie

Samen met je team aan de slag in de keuken onder begeleiding van een enthousiaste kok. Dat kan bij De Wolfskuil. Zo heb je een originele invulling van een personeelsmiddag en een heerlijk zelf bereide maaltijd als beloning. Handig & gezellig.

De kookworkshops duren ca. 3 uur en worden in de groepsaccommodatie waar jullie verblijven gegeven. Je ontvangt na afloop de receptuur mee naar huis, zodat je thuis het gerechtje ook nog eens kunt maken. Uiteraard kan rekening gehouden worden met dieetwensen, mits van te voren doorgegeven.

De workshops worden georganiseerd voor minimaal 8 en maximaal 16 personen.

De culinaire mogelijkheden:

Workshop Italiaanse keuken € 37,50 per persoon
Workshop tapas € 45,00 per persoon
Workshop streekgerechten € 47,50 per persoon
Dinerworkshop € 55,00 per persoon

NB. de foto's die je ziet zijn gemaakt tijdens een workshop in De Joris.

Culinair op locatie
Marin Lip van Culinair op locatie