Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fietsen huren en routes

Wij begrijpen het heel goed dat jullie willen gaan fietsen als jullie bij ons zijn. De omgeving is prachtig en er zijn volop mooie fietstochten te maken.

Uiteraard kun je zelf je fiets meenemen maar huren via ons kan ook. Via een fietsverhuurbedrijf zorgen wij er voor dat je kunt fietsen op een goede fiets. De fietsen zijn nooit ouder dan een jaar, dus je krijgt kwaliteit. De fietsen worden van te voren bij De Wolfskuil gebracht. Belangrijk is het dus om van te voren via ons dit te regelen.

Fietsen huren

Mogelijkheden

  • Fiets met 3/4 versnellingen € 9,- voor 1 dag € 18,00 voor weekend (vr-ma) excl. vervoerskosten*.
  • ATB incl. helm, de fietsen zijn unisex, wel graag de lengte van iedereen doorgeven dan krijg je een passende fiets ( (26"-27.5"-29"). € 17,50 dag € 33,- voor een weekend, excl. huur helm €2,- (verplicht) en vervoerskosten*.
  • ATB tocht van 2,5 uur onder begeleiding €27,50 (incl. helm, fiets, begeleiding. Minimaal start tarief €300,-).

Vervoerskosten: De fietsen worden bij jullie accommodatie gebracht. De kosten voor het halen en brengen zijn € 3, - per fiets. Er wordt een korting op de vervoerskosten gegeven als je minimaal € 100,- aan fietsen huurt, dan zijn de vervoerskosten € 2,- , gratis bezorging als je meer dan € 150,- aan fietsen huurt.

Andere wensen? Er zijn veel mogelijkheden, neem hiervoor contacten met ons op.

Als fiets liefhebber kom je goed tot je recht in Ommen! De Lemelerberg daagt je uit om zonder te stoppen een klim te maken. Maar je kunt ook fietsen langs kleine dorpjes zoals het pittoreske Beerze. Je kunt fietsen naar de stuw in Junne, of je volgt de Vecht via een mooie kronkelend pad. Volop mogelijkheden.

Bij ons kun je terecht voor de volgende kaarten/routes:

  • Mountainbike route Lemelerberg 11 km
  • Fietsknopenpuntenkaart Vechtdal, je kunt ook digitaal een eigen route maken via de routeplanner . Het startpunt vanuit De Wolfskuil kan het makkelijkste punt 73 zijn of punt 42 (bij de brug in het centrum).
  • Fiets kaart Lemelerberg
Kerkbrug

Lees onze blog met onze favoriete fietsroutes

Natty, Marcel en Astrid verklappen in deze blog waar ze zelf graag fietsen.