Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fietsen huren en routes

Wij begrijpen het heel goed dat jullie willen gaan fietsen als jullie bij ons zijn. De omgeving is prachtig en er zijn volop mooie fietstochten te maken.

Uiteraard kun je zelf je fiets meenemen maar huren via ons kan ook. Via een fietsverhuurbedrijf zorgen wij er voor dat je kunt fietsen op een goede fiets. De fietsen zijn nooit ouder dan een jaar, dus je krijgt kwaliteit. De fietsen worden van te voren bij De Wolfskuil gebracht. Belangrijk is het dus om van te voren via ons dit te regelen.

Nb. We hebben dus zelf geen fietsen die we verhuren, we kunnen alleen fietsen regelen voor je als je bij ons overnacht.

Fietsen huren

Mogelijkheden

  • Fiets met drie versnellingen € 10,- voor 1 dag, € 19,- voor 2 dagen, € 27,- voor drie dagen per fiets, exclusief vervoerskosten .
  • Liever zeven versnellingen? Dan zijn de kosten € 12,50 per dag, € 22,50 voor 2 dagen, € 32,50 voor drie dagen per fiets, exclusief vervoerskosten*.
  • Een week een fiets huren? Dat kan voor € 50,- of € 60 als je kiest voor 7 versnellingen.
  • ATB, de fietsen zijn uniseks, wel graag de lengte van iedereen doorgeven dan krijg je een passende fiets ( (26"-27.5"-29"). € 25,50 (incl. helm € 3,-) dag, Langer fietsen? € 39,- voor twee dagen (incl. helm € 4,-), € 72,50 voor drie dagen excl. vervoerskosten (incl. helm € 5,-) . Helm is verplicht! Neem je er zelf een mee geef dit dan duidelijk aan ons door.
    Voor een kindermountainbike betaal je € 20,50 voor een dag ((incl. helm € 3,-) , € 39,- voor twee dagen (incl. helm € 4,-), € 57,50 voor drie dagen (incl. helm € 5,-) excl. vervoerskosten.
  • Er zijn verschillende kinderfietsen en kinderzitjes te huur. Ook elektrische fietsen huren is mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Vervoerskosten: De fietsen worden bij jullie accommodatie gebracht. De kosten voor het halen en brengen zijn € 3, - per fiets. Boven de € 150,- betaal je € 1,50 per fiets.

Andere wensen? Er zijn veel mogelijkheden, neem hiervoor contacten met ons op.

Als fiets liefhebber kom je goed tot je recht in Ommen! De Lemelerberg daagt je uit om zonder te stoppen een klim te maken. Maar je kunt ook fietsen langs kleine dorpjes zoals het pittoreske Beerze. Je kunt fietsen naar de stuw in Junne, of je volgt de Vecht via een mooie kronkelend pad. Volop mogelijkheden.

Bij ons kun je terecht voor de volgende kaarten/routes:

  • Mountainbike route Lemelerberg 11 km
  • Fietsknopenpuntenkaart Vechtdal, je kunt ook digitaal een eigen route maken via de routeplanner . Het startpunt vanuit De Wolfskuil kan het makkelijkste punt 73 zijn of punt 42 (bij de brug in het centrum).
  • Fietskaart Lemelerberg
Mountainbiken

Ontdek de sallandse natuur

Fiets zo vanuit De wolfskuil deze fietstocht van bijna 39 kilometer en ontdek hoe mooi het Sallandse landschap is.
Klik op op de routetegel voor de beschrijving, inclusief knooppunten (kan ook via je telefoon met een app van route.nl)

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Lees onze blog met onze favoriete fietsroutes

Netty, Marcel en Astrid verklappen in deze blog waar ze zelf graag fietsen.