Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fietsen huren

Als je bij ons verblijft is het leuk om te gaan fietsen. De omgeving is prachtig en er zijn volop mooie fietstochten te maken.

Uiteraard kun je zelf je fiets meenemen maar huren kan ook. Via het fietsverhuurbedrijf 'Jan Stam' kun je goede fietsen huren voor je groep.

Het is belangrijk om dit van tevoren te regelen.

Fietsen huren

Jan Stam fietsverhuur

Als je fietsen wil huren met een grote groep raden we Jan Stam aan! Bij hen kan je fietsen bestellen, die zijn dan bij ons leveren.

Via onderstaande knop kan je de fietsen huren.


Het reserveren kan helemaal online, voor het bezorgen raden we je aan om even contact met ze op te nemen. Dit in verband met hun planning. De kosten van de levering zijn afhankelijk van het aantal fietsen dat je huurt, ook daarvoor kan je contact opnemen met Jan Stam.

Bel 0548 366 802 of mail naar info@janstamfiets.nl

Fietsen in Ommen

Als fietsliefhebber kom je goed tot je recht in Ommen! De Lemelerberg daagt je uit om zonder te stoppen een klim te maken, maar je kunt ook fietsen langs kleine dorpjes zoals het pittoreske Beerze. Je kunt fietsen naar de stuw in Junne, of je volgt de Vecht via een mooie kronkelend pad. Je kan ook een gedeelte van het fietserpad fietsen, je volgt dan zoveel mogelijk de route van het Pieterpad maar dan op de fiets. De route komt echt langs ons! Volop mogelijkheden.

Mountainbiken

Ontdek de sallandse natuur

Fiets zo vanuit De wolfskuil deze fietstocht van bijna 39 kilometer en ontdek hoe mooi het Sallandse landschap is.
Klik op op de routetegel voor de beschrijving, inclusief knooppunten (kan ook via je telefoon met een app van route.nl).

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Lees onze blog met onze favoriete fietsroutes

Netty, Marcel en Astrid verklappen in deze blog waar ze zelf graag fietsen.