Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Golfen

Een dag sportief erop uit en tegelijkertijd genieten van prachtige natuur? In het hart van het Vechtdal ligt de golfbaan en hier kun je prachtig een balletje slaan.

1

Grote baan

Een schitterende bosbaan met een oppervlakte van 73 hectare. Stuifzand, heide en bos, aangevuld met enkele waterpartijen, vormen de natuurlijke entourage voor de 18-holes wedstrijd baan.

De fairways zijn afwisselend breed en smal en de rough is ruim. Dankzij de afmetingen van het terrein kon een lange en uitdagende wedstrijdbaan aangelegd worden, met een slope-rating voor de gele tees van 137 voor de heren en 149 voor de dames en voor de rode tees van 124 voor de heren en 136 voor de dames.

De waterpartijen in de baan vervullen niet alleen een actieve rol in het spel, maar zijn ook aangelegd om een biotoop te creëren voor de aanwezige flora en fauna.

Kosten € 65,- per persoon voor 18 holes (van te voren bij ons reserveren) alleen te boeken via ons als je bij ons verblijft.

Restaurant

Na het sportief potje golf kunnen jullie heerlijk uitrusten in het restaurant want bij de golfbaan hoort.

Vanuit het restaurant en vanaf het terras hebben jullie een prachtig uitzicht over de baan en kun je terugkijken op een rondje golf genietend van een kop koffie met gebak, een borrel, lunch of diner. De baan ligt aan wandel- en fietsroutes en ook niet-golfers zijn uiteraard van harte welkom.

2