Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Handwerk en natuur workshops

Willen jullie creatief bezig gaan? Kies dan voor een van de volgende originele workshops : ga mindfull borduren, maak een 3-d schilderij of maak een kunstwerk met materiaal uit het bos.

3 d schilderij

Workshop textiel
Je kunt kiezen uit de workshop 'stitching' waarbij je een eigen borduurwerk met bloemetjes maakt of je fantasie de vrije loop geeft en een 'vrij werk' maakt. Je kunt ook een 'art quiltje' maken; eenvoudige technieken, bijzondere materialen, leuke stofjes, kralen en draadjes maken jouw kunstwerk compleet. Een extra optie is om het werkje in te lijsten.

De workshop 'slow stitching'

Combineer mindfulness met handwerken. Er zijn geen regels, geen patronen, het is niet gericht op resultaat alleen op maken van steekjes, er ontstaat als vanzelf een werkstuk. Je hoeft geen ingewikkelde technieken te beheersen, alleen naald en draad en een stukje stof in handen te hebben en daarmee aan de gang te gaan. Deze workshop is uit te breiden, neem hiervoor contact met ons op.

Workshop 3D-schilderij

Een 3D-schilderij maken met bijzondere materialen; ontdek de kunstenaar in jezelf en maak je eigen 'Wolfskuil-kunstwerk'. Inspiratie - en een deel van de materialen- haal je uit de natuur of door eerst naar kunst te kijken. Deze workshop is ook heel geschikt voor groepen kinderen (voor groepen maken we graag een offerte op maat).

Workshop Wolfskuil-souvenir

Maak met materialen uit het bos, draden, kralen en andere onderdelen een bijzondere constructie die je kunt neerzetten of ophangen. Een gezamenlijk kunstwerk maken met de groep, is ook mogelijk.

Voor € 17,50 per persoon kunnen jullie bovenstaande workshops boeken. Dit is inclusief materialen en enthousiaste begeleiding. De workshops duren minimaal 2 uur. Het minimum aantal is 10 personen, maximaal 20 personen.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?