Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het geheim van de molen

Prachtig zijn molens om te zien, vooral als de wieken draaien. Dan weet je: de molenaar is aan het werk. Maar hoe doet hij dat, van graan meel maken?

Anton de molenaar uit Ommen laat je dit graag zien. Natuurlijk moet je dan wel naar zijn molen toe komen, in de buurt van het centrum. Je krijgt een rondleiding waarbij hij zoveel mogelijk zal vertellen over zijn vak. Natuurlijk mag je zelf ook van alles vragen wat je maar wilt weten!

Vervolgens hebben jullie de keuze kies je voor een high tea of voor de proeverij?

A) High tea: Biologische thee uit de biologisch winkel die bij de molen hoort. Keuze uit een heleboel smaken! Met daarbij natuurlijk hartige en zoete snoeperijen zoals Brownie, speltcakejes, kaneelbrood, kruidkoek, dadelwalnootkoek, mergpijpjes en nog veel meer.
B) Proeverij: Er staan heerlijke proeverijen klaar, met allemaal lekkere dingen uit de winkel. Kaas, worst, vleeswaren, toast, en nog veel meer. Bij dit arrangement zitten 2 drankjes na keuze inbegrepen (sinaasappelsap, appelsap, perensap, cola, fanta, gember of watermeloen frisdrank ). Dit natuurlijk allemaal biologisch.

Duur: circa 2,5 uur
De prijs van de arrangementen - inclusief rondleiding- zijn: € 25,00 voor de high tea p.p. € 27,00 voor de proeverij p.p.

Deze activiteit kan niet op een zondag worden geboekt.

Molen

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?