Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Originele groepsuitjes

Dat wordt nog moeilijk kiezen, want we zetten wel een heleboel leuke actieve activiteiten voor jullie op een rijtje. Wat gaat het worden of gaan jullie toch voor een combinatie?

Boogschieten
  • Escape room-Pompen of verzuipen: jullie moeten het schip zo snel mogelijk verlaten, anders zinken jullie met man en muis! Ontcijfer tijdcodes en puzzels om te ontsnappen. Samenwerken is noodzakelijk. De minimumleeftijd is 12 jaar. Je kunt deelnemen met minimaal 4 en maximaal 8 personen per tijdsslot (combineren met een andere activiteit is mogelijk, zoals de Bush Battle).Tijden: 9: 30/11: 00/12: 30 uur . Je kunt deze activiteit zelf digitaal regelen Escaperoom-Vechtdal
  • Ook leuk! De buiten escape room 'City Game: de verboden handel'. Tijdens de City Game ga je in de stad Ommen op zoek naar de verschillende hints, puzzels en opdrachten. Het spel is beschikbaar voor maximaal 7 personen per team. Ga samen met je team de uitdaging aan­

  • Bamboe Challenge, wie maakt het hoogte en wie maakt het creatiefste bouwsel met bamboestokken? Een activiteit waarbij je elkaar goed kan opstoken.
Funbike
  • Leer boogschieten en schiet de pijl in de roos.
  • Funbiketour, fietsen op grappige ligfietsen via een gps-route, oefenen met je balans.
  • Met een grote groep? Combineer de Escape Rooms met bijvoorbeeld een Funbike Tour, Bamboe Challenge, reuzenkano of handboogclinic. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Meer weten of interesse in een van bovenstaande uitjes? Neem dan zelf contact op met VechtdalEvents of bel dan naar (0529) 45 19 24.

NB. Grote groep? Je kunt activiteiten ook combineren met activiteiten op het water Varen op de Vecht (Rederij Peters en VechtdalEvents is een organisatie)

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?