Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Reggesafari

Ontdek de Regge op een bijzondere wijze! In een fluisterboot - motorboten zijn verboden op de Regge - varen jullie over deze kronkelende rivier. Een enthousiaste gids vertelt over de omgeving en de natuur. Een prachtige ervaring die jullie niet snel zullen vergeten. Jullie lopen terug via een landgoed Eerde (circa 5 kilometer). Een mooi gebied waar veel vogels te zien zijn zoals de ijsvogel, rode wauw en zelfs een visarend is er gespot.

Reggesafari

Praktisch

  • Je kunt op safari van half april tot eind oktober.
  • Er mogen 12 personen in een boot. Zijn jullie met meer mensen dan kan de helft van de groep eerst wandelen onder leiding van een gids naar de stuw en daar wisselen jullie dan om. Op deze wijze kunnen jullie met een groep van 24 personen deze activiteit doen. Is de groep nog groter? Dan kan er een combinatie gemaakt worden met een andere activiteit. Neem hierover contact met ons op.
  • De tijd is in overleg. Vroeg in de ochtend of eind van de dag is ook mogelijk.
  • Steeds meer mensen ontdekken dit uitje, reserveer daarom op tijd.
  • Kosten voor maximaal 24 personen € 145, - inclusief boot, wandeling, enthousiaste gidsen (Jan en Willem) en voor de koffie/thee met iets lekkers betaalt u € 2,50 per persoon.
  • Het is mogelijk om in overleg bij heel slecht weer de activiteit te annuleren

Rolstoel? Varen dat kan ook!

Bijzonder vinden wij het dat er nu een mogelijkheid voor mensen met een rolstoel is om te gaan varen. Er is een speciale boot gekocht door Jan en Willem van De Reggesafari. De Excursieboot is een platbodem en ligt boven de waterspiegel. Het is dus makkelijk om in de boot te komen Diegene met de rolstoel kan zelfs aan het roer zitten!

Je kunt de boot huren met of zonder gids. Gaan deze ervaren gidsen mee dan vertellen deze enthousiast van alles of de natuur en cultuur. Er kunnen 10 personen in de boot, waarvan 2 plekken voor een rolstoel zijn. Met de boot kunnen jullie varen op de rivier de Vecht. Zijn jullie met een grote groep dan kan er een combinatie gemaakt worden met sloepjes van de rederij. Neem contact met ons op over de prijs en de mogelijkheden.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?