Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Samenwerkingsopdrachten voor teams

In ons eigen Wolfskuilbos, op loop afstand van de groepsaccommodaties, hebben we een outdoor bos. Onder begeleiding van goed opgeleide medewerkers kun je met je team actief aan de slag. Dit kunt je doen ter ondersteuning van teambuilding of gewoon ter ontspanning.

Klauterwoud ton

- Klauterwoud plus: Jullie gaan je op 18 verschillende manieren door het bos verplaatsen, op anderhalve meter hoogte. Voor teams is er een speciaal programma met extra samenwerkingsopdrachten. Jullie werken in duo's en moeten bijvoorbeeld samen een code kraken die je op een ander moment weer nodig hebt. Er is ook een snelle ronde: wie kan het snelste het parcours door?

De kosten van het klauterwoud plus is afhankelijk van de grote van de groep en jullie wensen. Neem contact met ons op met Vechtdal Events zij verzorgen de begeleiding bij het klauterwoud. Je kunt deze activiteit ook combineren met andere Originele groepsuitjes.

Bamboe challenge

- Bamboe challenge: bouw samen binnen een bepaalde tijd (drie kwartier) de hoogste piramide. Door het beantwoorden van vragen kunnen extra stokken verdiend worden. De vragen kunnen heel gericht gaan over het eigen bedrijf of een onderwerp waar men in het team mee bezig is (je stuurt ons vooraf de vragen). €10,50 per persoon, minimaal 16 personen. Duur: 1-1,5 uur afhankelijk van de grootte van de groep. Locatie: binnen vijf minuten met de auto maar ook te lopen.

Boogschieten

- Boogschieten: In de roos! Leer met elkaar boogschieten en vertrouwen elkaar. Jullie gaan namelijk boogschieten met een blinddoek om. Jullie werken in duo's: Je collega vertelt je nauwkeurig wat je moet doen en wat je geraakt hebt. € 10,50 per persoon, minimaal 16 personen. Duur: 1-1,5 uur afhankelijk van de grootte van de groep). Locatie: binnen vijf minuten met de auto maar ook te lopen.

Bovenstaande activiteiten kun je los maar ook in een combinatie doen. Jullie doen dan elk onderdeel 20 minuten en strijden om een beker. Voordat de winnaar bekend wordt gemaakt krijg je een reactie van de begeleiders wat er opviel aan hoe jullie als team werkte. Het gehele programma duurt dan ongeveer 2,5 uur (mede afhankelijk door de groepsgrootte). Vooraf ontvangen jullie een vragenlijst van het outdoor bedrijf.

Interesse? Vechtdal Events maakt graag een persoonlijk voorstel. Neem contact op via info@vechtdalevents.nl of via (0529) 45 19 24. Meer informatie over deze activiteiten kun je ook lezen op hun site Vechtdalevents.

NB. Zijn jullie niet met een team bij De Wolfskuil, maar hebben jullie wel interesse in deze activiteit? Deze activiteit kunnen jullie ook prima doen met familie, vrienden of vereniging.

Locatie mogelijkheden voor je team

Enthousiast geworden? Bekijk de locatie mogelijkheden, zowel dagverhuur als overnachting is mogelijk.