Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Trainers voor teammeeting

We kunnen jullie meer bieden dan alleen een locatie! Wij kunnen je ook in contact brengen met enkele bevlogen trainers die een bijdrage kunnen leveren aan jullie programma.
We stellen hen graag aan jullie voor.

Christien Hulst

Christine Hulst

Christine Hulst van Leef2.0 en haar collega's inspireren en dagen jullie uit eruit te halen wat erin zit. In jezelf als persoon en in jullie als team. Vitaliteit als doel op zich of als motor achter succes, jullie succes! Werken aan vitaliteit serious stuff? Jazeker, maar met Leef2.0 zijn plezier en humor altijd dichtbij. Het wordt een leuke dag of tof weekend, actief in alle opzichten, maar bovenal: waardevol met duurzaam resultaat!

De kick-off van jullie vitaliteitsplan, een bedrijfsuitje met een vitale draai of verder de diepte in met als doel meer persoonlijk en zakelijk succes. Eindelijk eens even stil staan bij hoe het nu werkelijk met jullie gaat of meteen al de mouwen opstropen om succesvoller te zijn. De prachtige omgeving van de Wolfskuil is hiervoor de locatie bij uitstek. Basic, dé plek om even gas terug te nemen, maar met alle mogelijkheden om uit te dagen, doelen te stellen, energie te laten stromen.

Jan Willem Wolff

Jan Willem Wolff

Inspiratie & concreet resultaat

Begeleider, adviseur, trainer en gids Jan Willem Wolff (1967) van het Bureau voor Gezamenlijke ontdekkingsreizen ontwerpt met jullie een effectieve strategiedag, teamdag of meerdaagse. Met adequate werkvormen.

Een passende belevenis en inspiratie. Voor een keihard resultaat.

Frank Boucher

Frank Boucher

Wil je een hecht team en veel plezier? Laat Faun dan een teambuilding organiseren.

Speel Levend vier op een rij of bouw een Bamboe toren en leer zo elkaars kwaliteiten, kennis, sterke en zwakke kanten kennen en waarderen. En vooral, leer op elkaar vertrouwen!

'Met bedrieglijk simpele oefeningen wist Frank Boucher ons uit te dagen. Zijn no-nonsense trainingsstijl werd daarbij door de groep erg gewaardeerd. Het resultaat was dat iedereen zichzelf en elkaar goed leerde kennen. Groot succes!'

Floris Harm, Asia Editor,NOS News

Kernwoorden: fantasie, avontuur, uitdaging en natuur

Wij willen buitengewoon vergaderen!

Lijkt het jullie wat om even op een andere locatie midden in de natuur te vergaderen? Bekijk al onze arrangementen.