Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tuk-tuk

Kies voor dit vrolijke vervoermiddel en ontdek de prachtige omgeving van het Vechtdal.

Tuk tuk

Wie komt daar aan?
Eerst wordt er uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren. Na een testrondje op het uitgezette testparcours gaan jullie met een routekaart aan het tukken voor een prachtige Tuk Tuk Tour door het Vechtdal. Tijdens de route zijn er verschillende mooie stops waar jullie als groep optioneel iets eten/drinken kunnen.

Een geweldige middag uit met veel lol en plezier. Het arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Inclusief: Tuk Tuk`s, een uitgebreide routekaart, brandstof en deelnemersverzekering € 38,50 p.p.

Tuk tuk met een groep

Vechtdal Tuk Tuk game
Kraak de geheime cijfercode van je tegenstanders. Ga met je team op zoek naar de verschillende QR codes op de route, om zo het alles omvattende woord te ontcijferen. Wie neemt de trofee mee naar huis....?

Als eerst wordt er verteld wat de groep allemaal te wachten staat. Daarna wordt de rijvaardigheid getest en kan het spel beginnen. De groep wordt in tweeën gesplitst en elk groepje legt zijn eigen route af met de Tuk Tuk`s. Onderweg moeten de verschillende QR codes met belangrijke informatie gezocht worden. Deze informatie is nodig om uiteindelijk het alles omvattende woord van de tegenstander te ontcijferen. Hiermee kan de cijfercode worden gekraakt en wordt het spel gewonnen.

Bij één van de stops komt de groep samen om een activiteit te doen en daarna te genieten van een borrelhapje en een drankje. Zodra de volledige route is afgelegd en de codes gevonden zijn, neemt het winnende team een leuke trofee mee naar huis.

Een geweldige dag uit waar teambuilding en lol centraal staat! Arrangement duurt ongeveer 5 uur. Inclusief: Tuk Tuk`s, het spannende spel met benodigdheden en trofee, Tuk Tuk tour met drankje en hapje onderweg, brandstof en deelnemersverzekering. The Game € 48,50 p.p vanaf 9 personen.

Praktisch
Start is in Rheeze, ongeveer 15 minuten rijden vanaf De Wolfskuil. Geschikt voor groepen tot 24 personen.

Grotere groep? Dan kan een combinatie met Choppers en/of elektrische boten worden gemaakt. Neem dan contact met ons op.

NB. Deze activiteit is buiten de vakanties helaas niet op zondagen te boeken.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?