Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tuk-tuk

Kies voor dit vrolijke vervoermiddel en ontdek de prachtige omgeving van het Vechtdal.

Tuk tuk

Wie komt daar aan?
Eerst wordt er uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren. Na een testrondje op het uitgezette testparcours gaan jullie met een routekaart aan het tukken voor een prachtige Tuk Tuk Tour door het Vechtdal. Tijdens de route zijn er verschillende mooie stops waar jullie als groep optioneel iets eten/drinken kunnen.

Een geweldige middag uit met veel lol en plezier. Het arrangement duurt ongeveer 3 uur.

Inclusief: Tuk Tuk`s, een uitgebreide routekaart, brandstof en deelnemersverzekering € 38,50 p.p.

Tuk tuk met een groep

Tuk Tuk Tout The challenge

Ga samen op pad met de TukTuk's en zoek ondertussen op verschillende plekken naar QR codes waardoor jullie uiteindelijk een kluis openen.

Je start in Rheeze (je gaat daar heen met eigen vervoer) met een lekker kopje koffie. Eerst ga je op een testparcours oefenen met rijden met de TukTuk, want dat is echt anders dan in een auto. Daarna gaan jullie met een plattegrond op pad. Onderweg kun je mooie stops maken of ergens wat gaan drinken. Je kunt zelf ook wat mee nemen want er is een picknickmand achter op de TukTuk. Een box bijboeken kan ook.

Een geweldige dag uit waar teambuilding en lol centraal staat! Arrangement duurt ongeveer 4 uur. Inclusief: Tuk Tuk`s, met benodigdheden en prijs als jullie de kluis kraken, kopje koffie of thee en brandstof. € 43,50 p.p. vanaf 4 personen.

Praktisch
Start is in Rheeze, ongeveer 15 minuten rijden vanaf De Wolfskuil. Geschikt voor groepen tot 24 personen.

Let op:: de bestuurder van de TukTuk moet 24 jaar of ouder zijn en uiteraard in het bezit van een rijbewijs. Je betaalt ter plekke nog 300,- borg die je na de rit meteen weer terug krijgt.

Grotere groep? Dan kan een combinatie met Choppers en/of elektrische boten worden gemaakt. Neem dan contact met ons op.

NB. Deze activiteit is buiten de vakanties helaas niet op zondagen te boeken.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?