Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wie is de mol

'Wie is De Mol' kijken is natuurlijk leuk, maar nog leuker is het natuurlijk om het zelf te spelen? Deze uitvoering is speciaal voor kinderen vanaf 8 tot en met 12- jarigen en tieners gemaakt.

Ga samen allerlei opdrachten doen en kom er als eerste achter wie van jullie de mol is. Dit kofferspel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is De Mol'. Gegarandeerde spanning en plezier!

  • 6-30 spelers (ideaal is een groep van circa 15 personen). Je kunt de groep splitsen in 2 groepen.
  • Tijdsduur 1 tot 2 uur
  • Hou er rekening mee je voorbereidingstijd nodig hebt om alles te lezen en te organiseren. Het leukst is het om dit met z'n tweeën te doen. Dit ook omdat je tijdens het spel 2 spelleiders nodig hebt voor bij de opdrachten en de eindtest (spannend ;-)).
  • Er zijn 9 spelen die je van tevoren uitzet.
  • Zelf verzorgen: papier en pennen. Optioneel: spekjes in een pot en prijsjes voor de winnaar.
  • Spel je het spel met 8-12 jarigen dan is het lastig geheim te houden dat je mol bent. De mol weet met deze variant niet dat hij de mol is. Om erachter te komen wie de mol is moet de groep vragen beantwoorden. Je neemt contact met iemand op die de mol goed kent om antwoord te krijgen zoals welke schoenmaat iemand heeft, of hij wel eens iets gebroken heeft etc. Jullie kunnen van tevoren deze vragenlijst van ons ontvangen als je dat wil.

De kosten zijn € 15,-

Wie is de mol jpg

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?