Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zeskamp

Ga de sportieve uitdaging met elkaar aan! Daag elkaar uit voor een competitie met zes verschillende buitenspelen, jullie hebben keuze uit zeven spellen (of noem het zevenkamp, je huurt ze alle zeven van ons):

Touwtrekken

De onderdelen:

  • Touwtrekken,
  • Steltenlopen,
  • Autobandenspel,
  • Klossenlopen,
  • Skilatten lopen, meerdere personen op 1 lat :-)
  • Trekmat: je staat met enkele personen op deze mat, tegelijk springen en dan kom je vooruit (1 persoon trekt de mat, vandaar de naam van dit spel).
  • Blikgooien

De zeskamp is favoriet bij onze gasten. We vinden het zelf ook elke keer weer leuk om groepen hier mee bezig te zien.

Een groot succes voor zowel jong als oud!

Even praktisch
Een groep is gemiddeld 2-4 uur bezig met de zeskamp. Dit hangt af hoe groot de groep is. Het spelmateriaal hebben we zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. Tip: koop een klein prijsje voor het team dat wint.

Kosten €30,-

Zeskamp vader en kinderen weekend
Zeskamp actiefoto

Begeleiding
Jullie kunnen er ook voor kiezen dat een outdoor begeleider de zeskamp voor jullie organiseert. Hij/zij zal het spel uitleggen en waar nodig ondersteunen. Natuurlijk daagt hij de verschillende groepen uit om het beste uit zichzelf te halen. De begeleider zal alles klaarzetten, op het eind ruimen jullie met elkaar alles weer even op.

Voor grote groepen kan een combinatie van verschillende activiteiten worden samengesteld.

Maak je klaar voor deze leuke competitie!

Prijs op aanvraag.