Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zwemmen

Zwemmen in Ommen kan op meerdere plekken:

  • Openluchtbad Olde Vechte, aan de rand van de Vecht. Vlakbij het centrum van ons uit gezien voor de brug rechts, ligt dit mooie zwembad. Ben je met een groep van minimaal 10 personen dan krijg je groepskorting! Er moet wel een volwassenen mee. Meer informatie: Olde Vechte Let op: check voor je er heen gaat even hun facebookpagina of ze open zijn. Ze werken met vrijwilligers waardoor het helaas niet alle dagen lukt open te zijn. Zijn ze dicht? Dan is wellicht de groene jager een alternatief indien je een fiets of auto tot je beschikking hebt.
  • De Oldemeyer bij Rheeze, een waterplas waar het heerlijk toeven is, onder beheer van Staatsbosbeheer. Natuurlijk hebben we in Ommen ook De Vecht en De Regge (laatste vlakbij ons) maar het water is niet altijd geschikt om in te zwemmen! Controleer van te voren of de kwaliteit van het water goed is en of er gezwommen mag worden zwemwater.
  • Liever binnen zwemmen? Dat kan bij De Carrossel in Ommen of bij De vrolijkheid in Zwolle (laatste heeft een grote glijbaan). Buiten de schoolvakanties kunt ook terecht bij Beerze Bulten (grote camping in Beerze).

NB. Neem je even je afval mee als je weg gaat?

Zwemmen in open water