Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Spelkamp

Heb veel plezier met elkaar in de bossen van De Wolfskuil door sport en spel! Een gevarieerd programma waardoor de tijd bij ons voorbij vliegt.
Dit arrangement is bij uitstek geschikt voor scholen of groepen met veel kinderen.

 • Zeskamp: de trekmat

  Zeskamp: de trekmat

 • Zeskamp: touwtrekken

  Zeskamp: touwtrekken

 • Moord in villa Nova

  Moord in villa Nova

 • Kompastocht

  Kompastocht

In het kort

 • Zeskamp
 • Moord in Villa Nova
 • Levend stratego
 • Uilenballen uitpluizen
 • Foto-kompastocht

Afwisselend programma

De competitie begint meteen door een heus zeskamp met touwtrekken, steltenlopen, zaklopen en zo meer. 's Avonds wordt het spannend. Er is een moord gepleegd, maar wie heeft dit gedaan? Iedereen leeft zich uit in een uitgeschreven rol. Het detectivewerk kan beginnen!

We beginnen de volgende dag weer in het bos met een Levend Stratego. De omgeving, met de zandkuil en bos leent zich uitstekend voor de strijd om de vlag.

Daarna staan we op een rustiger manier stil bij de omgeving. 'YMCA natuurlijk' gaat met uw groep uilenballen uitpluizen of doet een wateronderzoek (deze activiteit is ook apart te boeken). Leerzaam en leuk. 's Avonds kan tijdens bijvoorbeeld een bonte avond een winnaar uitgeroepen worden: wie heeft dit spelkamp zich het beste ingezet? Tip: koop een leuke attentie voor de winnaar.

Na het ontbijt en het opruimen van de groepsaccommodatie wordt de omgeving nog eenmaal verkent via een foto-kompastocht naar de Besthmerberg.

Praktisch

Per onderdeel is de tijd variërend:

Zeskamp 1,5 á 2 uur
Moord in Villa Nova 3 uur/dagdeel
Levend stratego 1 á 1,5 uur
Uilenballen uitpluizen 1,5 uur (onder begeleiding van YMCA)
Foto-kompastocht 3 uur/dagdeel

Voor de uilenballen uitpluizen komt een vrijwilliger speciaal voor jullie naar De Wolfskuil. In overleg wordt de tijd afgesproken. De rest van het programma is door jullie zelf in te delen. Je hoeft dus niet de indeling aan te houden zoals we hier boven beschrijven.

Dit willen we doen! Kom overnachten bij ons.

Als je bij ons komt overnachten, kunnen wij activiteiten voor je regelen.

Een buitengewoon avontuur. Kom je het ontdekken?