Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Sportief rondje Vecht

Sportief rondje Vechtdal

Kies voor dit actieve arrangement waarbij je de prachtige omgeving zowel via het land als op het water ontdekt.

Mountainbiken

Even kort

  • Mountainbike tocht
  • Fietsknooppunten kaart
  • Kano afzaktocht van 13 km
  • Fotokompastocht naar uitkijktoren
  • Reuze Jenga


Vraag vrijblijvend een offerte

Fietsen, varen en wandelen

Je gaat eerst een mooie mountainbike tocht maken over de Lemelerberg van circa 11 kilometer, plus ca. 3 km heen en 3 km terug naar De Wolfskuil. Hebben jullie energie over dan zijn er diverse andere fietspaden die je via een knooppunten kaart kunt volgen.

's Middags kunnen jullie wandelen naar de uitkijktoren op de Besthemerberg via een fotokompasroute (6 of 8 kilometer). 's Avonds kunnen jullie uitrusten en samen het competitieve reuze Jenga spel spelen. Dat wordt lachen met elkaar want wie zal de toren om gooien de tegenpartij of wellicht jullie zelf?

De dag erna gaan jullie met de groep de Vecht ervaren vanaf het water. Je maakt een afzaktocht van 13 kilometer. Je wordt afgezet bij de laatste stuw van de rivier De Regge en jullie varen terug naar Ommen. Deze activiteit start in de ochtend.

Samen kanovaren

Lees onze blog met onze favoriete fietsroutes

Netty, Marcel en Astrid verklappen in deze blog waar ze zelf graag fietsen.