Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Buffetten

Wil je heerlijk eten maar niet zelf koken? Laat onze enthousiaste kok, van Culinair op locatie, de heerlijkste buffetten brengen. Zoals je ziet is er volop keuze.

Dieet wensen? Geen probleem geef aan ons door dan komt het goed.
De tijd dat het buffet wordt gebracht is in overleg, zondag is ook mogelijk. Eet smakelijk!

De prijs is gebaseerd op twintig personen of meer, komen jullie met minder dan kan het zijn dat de prijs hoger wordt.

Vegetarische buffet € 22,75 per persoon

  • Brood met plantaardige kruidenboter
  • Carpaccio van rode biet met sud tomaat, ruccola, pijnboompitten en truffelsaus
  • Gemengde sla met tomaat, komkommer, walnoten een frisse dressing van kruiden
  • Zoete aardappelsalade met kerrie
  • Waldrofsalade

Warm

  • Wilde rijst
  • Pastaschotel uit de oven met groente en vegan kaas
  • Roseval aardappels met kruiden en Sud tomaat
  • Champignons gevuld met peporoni marcinati
  • Tortilla gevuld met Chinese kool, tauge, paprika reepjes en bosui met een saus op basis van gember



Veganistische buffet € 22,75 per persoon

  • Indiase groentesalade bestaande uit wortel, courgette, kikker erwten en rode paprika
  • Rode bieten salade
  • Gemarineerde champignons
  • 2 soorten wraps gevuld met mediterraanse groenten
  • Pasta salade met pesto Sud tomaat

Warm

  • Rissoto met ui en paddenstoelen
  • Groentes-iets met paprika, courgette, ui, zoete aardappel en kruidensaus
  • Falafel met paprikasaus
  • Aardappelgratin met vegankaas
  • Lasagne met spinazie, broccoli, bloemkool

Stamppot buffet € 17,50 per persoon

  • Andijvie met spekjes (vegetarisch ook mogelijk)
  • Hutspot
  • Boerenkool
  • Spinazie
  • Rucola
  • Zuurkool
  • Paksoi met perzik
  • Broccoli met zongedroogde tomaatjes
  • Rode bieten met ui

Vlees/vegetarische soorten

  • Rookworst 1/3
  • Gehaktbal
  • Sukade lapje
  • Runderworst
  • Hachee
  • Speklap
  • Vegetarische hachee
  • Omelet
  • Falafel gehaktballetjes

Je hebt keuze uit de bovenstaande stamppotten en vlees/vegetarische gerechten. Bij vijftien personen drie soorten stamppot en drie soorten vlees/vegetarisch. Bij minder dan vijftien personen twee soorten stamppot en twee soorten vlees/vegetarisch. Het stamppot buffet wordt geserveerd met jus, augurk, zilverui en piccalilly.


Warm Buffet € 18,25 per persoon

  • Huisgemaakte gehaktballetjes met pestosaus
  • Kipdij in stroganoff saus
  • Tagliatelle met kruiden en room
  • Roseval aardappels uit de oven met tijm en olie
  • Lasagne op basis van groente
  • Rauwkostsalade
  • Brood met kruidenboter



Buffet ieder wat wils € 21,50

  • Aardappelsalade met spekjes droge worst, ei en bosui
  • Salade op basis van gemende sla met komkommer, tomaat en feta kaas
  • Gerookte zalm
  • Makreel gerookt
  • Carpaccio, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas truffel mayonaise
  • Parma ham met meloen
  • Pastrami met tomatensalsa
  • Varkenshaas in roomsaus
  • Zalmfilet op een bedje van venkel, spinazie met een kruidensaus
  • Aardappels uit de oven met tijm, rozemarijn, basilicum
  • Warme groente van het seizoen



Italiaans buffet € 25,00 per persoon

  • Pasta salade op basis van tonijn
  • Aardappelsalade op basis van oude kaas en sud tomaat
  • Gemende sla met zongedroogde tomaatjes, olijven, mozzarella
  • Carpaccio met pjinboompitjes, Parmezaanse kaas, pesto
  • Parma ham met meloen
  • Gemarineerde zalm met likeur 43 en Zwolse mosterd
  • Pastrami met truffel mayonaise
  • Gamba’s met mango, koriander, roomkaas
  • Brood met kruidenboter en pesto
  • Runderstoofpot met Italiaanse kruiden, paprika, ui, en champignons
  • Kabeljauw op een bedje van gegrilde courgette en aubergine met een witte wijnsaus
  • Spaghetti bolognese saus (kan ook vegetarisch)
  • Tortellino gevuld met kaas en spinazie

Koud en warm buffet Levre € 25,75

  • Rosbief gegrild met parmezaan
  • Zoete aardappelsalade op basis van kerrie
  • Gebraden varkens procereur
  • Royaal opgemaakte schotel met brie en gerookte kipfilet
  • Twee soorten bereide zalm zowel gerookte zalm als gemarineerde zalm met zwolse mostered
  • Groene salade met sudtomaat, komkommer, tomaat en olijven
  • Brood met aioli en kruidenboter
  • Stukjes gemarineerde kipdij met sate saus
  • Gestoofde vis, paprika, rode ui en met een saus op basis van spinazie
  • Varkenshaas in roomsaus
  • Hollandse groente
  • Aardappels met spekjes en ui
  • Wilde rijst met kruiden


Hollands buffet € 25,00

  • Parma ham met meloen
  • Nagelholt met frambozensaus
  • Gerookte forel met dillesaus
  • Gerookte zalm met kappertjes
  • Pieper salade op basis van oude kaas en sud tomaat
  • Carpaccio salade
  • Pasta salade op basis van pesto
  • Kalfs entrecote in bieslooksaus
  • Runderstoofpot met hamblokjes en paprika
  • Wilde rijst
  • Zalm filet met hollandse groente
  • Witlof met ham en kaas
  • Aardappels uit de oven

Marin Lip van Culinair op locatie

Desserts

Je buffet compleet maken met een dessert? Er zijn verschillende mogelijkheden!

  • Lepel dessert € 6,75

Een dessert op eigentijdse manier geserveerd in een glas met keuze uit bijvoorbeeld hangop met bosvruchten, chocolade mousse (wit/bruin of beide), aardbeienmousse, vers fruit, tiramisu op basis van limoncello en cheese taart. Alle dessert worden met slagroom geserveerd.

  • Grand dessert € 12,50 per persoon (vanaf 30 personen)

Diverse taarten op basis van van bavarois, vers fruit en slagroom.