Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ontbijt en lunch

Handig en makkelijk! Wij kunnen regelen dat er een ontbijt of lunch naar jullie wordt gebracht, met heerlijk verse broodjes. Het is ook mogelijk dat jullie pakketjes krijgen om mee te nemen voor onderweg.

Ontbijt

Een heerlijke vers gebakken croissant, twee sneden brood en yoghurt met cruesli. Verder natuurlijk broodbeleg zowel hartig als zoet, boter, (karne)melk en jus d'orange € 8,25 per persoon.

lunch

Een wit en een bruin pistoletje, een krentenbol. Twee soorten kaas en twee soorten vleeswaren uiteraard ook zoet beleg, boter, (karne)melk, jus d'orange, stuk fruit € 8,25 per persoon.

Zin in een lekkere huisgemaakte soep erbij? Dat kan! Voor € 3,25 per persoon. De lunch kan ook als lunchpakket in de ochtend worden klaargemaakt.

Luxe Lunch/brunch

Willen jullie een uitgebreide lunch/brunch dan kan dat ook. Je krijgt dan een vers gebakken croissantje, een pistoletje, een krentenbol, ontbijtkoek, volkoren brood, beschuit en crackers. Als broodbeleg heb je drie soorten vleeswaren, twee soorten kaas, rauwkost, zoet beleg en boter. Als drinken krijg je (karne)melk en jus d'orange. Daarnaast lekkere Griekse yoghurt en cruesli, honing en een stuk vers fruit. € 11,00 per persoon.

Belegde broodjes

Willen jullie helemaal ontzorgt worden? Als je voor de belegde broodjes kiest hoef je alleen nog maar te kiezen wat je wil eten. Je hebt de keuze uit verschillende luxe belegde broodjes met een kop heerlijke huisgemaakte soep € 15,50.

Graag minimaal een week van te voren doorgeven. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Het brood is dagvers en het is ook mogelijk om dit te bestellen op zon- en feestdagen.

Alleen broodjes? Wil je t wat meer regelen maar wil je wel verse broodjes? Dat kan ook! Verse broodjes
Wil je voor een heel weekend de maaltijden in een keer regelen? Weekend maaltijdarrangement

Samen gezellig eten

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.