Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pizza bakken

Bak je eigen pizza in onze mobiele pizza oven.

Pizzaoven in beeld

Een gezellige bezigheid om met vrienden of familie een avond te doen, de pizza ligt namelijk binnen enkele minuten op je bord! Omdat binnen drie minuten een pizza klaar is kun je dit ook met een grotere groep doen (ga uit van ongeveer vijftien pizza's per uur). Onze tip: verdeel de eerste paar pizza's in kleine puntjes, zodat iedereen al wat heeft. Maak vervolgens met z'n tweeën een pizza en deel deze.

Hou er rekening mee dat de pizzaoven eerst warm moet worden door een vuurtje in de pizzaoven te maken, dit duurt ongeveer een uur. Daarna kunnen de pizza's gemaakt worden. Bij aankomst leggen we jullie alles uit.

Je hebt verschillende huur mogelijkheden, ga je voor basic of luxe? Aan jullie de keuze!

- Wil je alleen de pizzaoven huren?
Dan zijn de kosten € 125,-. Huur je de pizzaoven met je klas of krijg je van ons maatschappelijke korting*, dan betaal je € 90. In een uur kun je circa twintig pizza's bakken.

-Nieuw: We hebben nu een extra grote pizzaoven waarbij je twee pizza's tegelijk kan bakken, omdat de opening grotere is. Met deze pizzaoven kun je veertig pizza's per uur bakken. Kosten: € 145,-.

- Wij kunnen ook pizzadeeg voor je maken € 2,- persoon (minimum twintig personen). Ook kun je pizzasaus bij ons kopen voor € 3,- per liter. voor ongeveer vijftien pizza's.

- Kies je voor All-inn? Lekker en handig! Naast de pizzaoven krijg je verschillende gesneden toppings, saus en deeg. Vanaf 20 personen is dit mogelijk voor € 15,25 per persoon inclusief pizzaoven en alle ingrediënten. De all-inn variant wordt georganiseerd door een cateraar. Hij brengt de pizzaoven en ingrediënten naar jullie toe. Zijn pizzaoven is een pizzaoven waarbij je twintig pizza's per uur kunt bakken.

Wil je een lekkere wijn bij de pizza? Dit kunnen we voor jullie regelen bekijk het wijnarrangement.

* We zijn een Stichting, groepen die met kinderen/jongeren komen die een steuntje in de rug nodig hebben krijgen korting Buitengewoon avontuur

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.