Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pizza's bakken

Bak pizza's in onze mobiele pizzaoven, we hebben een kleine en grote oven. Je kunt alles zelf doen, maar wij kunnen ook vers deeg voor je maken en voor lekkere saus zorgen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor all-in, dit is met beleg voor op de pizza's.

Pizzaoven in beeld

Ontspannen pizza-avond

Een gezellige bezigheid om met vrienden of familie een avond te doen, de pizza ligt namelijk binnen enkele minuten op je bord! Omdat binnen drie minuten een pizza klaar is kun je dit ook met een grotere groep doen. Onze tip: maak ieder een pizza en deel deze! Zo kan je gezellig samen eten en verschillende pizza's proeven.

Houd er rekening mee dat de pizzaoven eerst warm moet worden door een vuurtje in de pizzaoven te maken, dit duurt ongeveer een uur. Daarna kunnen de pizza's gemaakt worden. Bij aankomst leggen we jullie alles uit. Wil je er meer over weten dan kun je deze uitleg video bekijken.

Je hebt verschillende huur mogelijkheden, ga je voor basic of luxe? Aan jullie de keuze!

Pizzaoven huren

Wil je alleen de pizzaoven huren? Dat kost €145,00 in het weekend, doordeweeks krijg je korting en is deze €110.

Met onze pizzaoven kan je twee pizza's tegelijk maken. Je kan veertig pizza's per uur maken.

Deeg en saus

Vers pizzadeeg met meel van de Lelie uit Ommen? Dat kunnen voor je maken van maandag tot en met zaterdag! Dit kost €2,- per persoon, er geldt een minimum van twintig personen. We hebben ook lekkere pizzasaus, dit kost €3,- per liter. Je kunt ongeveer twintig pizza's hiermee beleggen.

All-in

Kies je voor All-in? Lekker en handig! Naast de pizzaoven krijg je verschillende gesneden toppings, saus en deeg. Vanaf twintig* personen is dit mogelijk voor € 16,25 per persoon, inclusief pizzaoven en alle ingrediënten. De all-in variant wordt georganiseerd door een cateraar. Hij brengt de pizzaoven en ingrediënten naar jullie toe. Zijn pizzaoven is een pizzaoven waarbij je twintig pizza's per uur kunt bakken.

Wil je een lekkere wijn bij de pizza? Dit kunnen we voor jullie regelen bekijk het wijnarrangement.

*Minder personen in overleg.

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.