Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pizza bakken

Bak je eigen pizza in onze mobiele pizza oven. Je bepaalt zelf welke ingrediënten je op de pizza legt, deze leggen wij klaar. Wij kunnen alles voor jullie verzorgen: de ingrediënten en de bolletjes voor de bodem van de pizza.

Pizzaoven in beeld

Een gezellige bezigheid om met vrienden of familie een avond te doen, de pizza ligt namelijk binnen enkele minuten op je bord! Omdat binnen 3 minuten een pizza klaar is kun je dit ook met een grotere groep doen (ga uit van circa 15 pizza's per uur). Onze tip: verdeel de eerste paar pizza's in kleine puntjes, zodat iedereen al wat heeft. Maak vervolgens met z'n tweeën een pizza en deel deze.

Hou er rekening mee dat de pizzaoven eerst warm moet worden door een vuurtje in de pizzaoven te maken, dit duurt ongeveer een uur. Daarna kunnen de pizza's gemaakt worden. Bij aankomst leggen we jullie alles uit.

Kosten:

- Wil je alleen de pizza-oven huren en regel je het deeg, saus en de rest zelf? Dan zijn de kosten € 90,-.
- All-inn pizza bakken kan ook. Wij maken het deeg, je krijgt de saus en allerlei lekker toppings van ons € 12,50 per persoon (minimaal 16 personen).

Wil je een lekkere wijn bij de pizza? Dit kunnen we voor jullie regelen bekijk het wijnarrangement.

Wil je twee avonden avontuurelijk koken? Kijk dan snel naar dit arrangement.

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.