Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pizza bakken

Bak je eigen pizza in onze mobiele pizza oven.

Pizzaoven in beeld

Een gezellige bezigheid om met vrienden of familie een avond te doen, de pizza ligt namelijk binnen enkele minuten op je bord! Omdat binnen 3 minuten een pizza klaar is kun je dit ook met een grotere groep doen (ga uit van circa 15 pizza's per uur). Onze tip: verdeel de eerste paar pizza's in kleine puntjes, zodat iedereen al wat heeft. Maak vervolgens met z'n tweeën een pizza en deel deze.

Hou er rekening mee dat de pizzaoven eerst warm moet worden door een vuurtje in de pizzaoven te maken, dit duurt ongeveer een uur. Daarna kunnen de pizza's gemaakt worden. Bij aankomst leggen we jullie alles uit.

Kosten:

- Wil je de pizza-oven huren? Dan zijn de kosten € 125,-. Huur je de pizzaoven met je klas of krijg je van ons maatschappelijke korting*, dan betaal je 90,-.
- Wij kunnen ook pizzadeeg voor je maken € 1,- per bolletje, we raden 2 bolletjes per persoon aan (minimum is 20 bolletjes, minder kan de machine niet aan). Ook kun je pizzasaus bij ons kopen voor € 3,- per liter. voor circa 15 pizza's.

Wil je een lekkere wijn bij de pizza? Dit kunnen we voor jullie regelen bekijk het wijnarrangement.

* We zijn een Stichting, groepen die met kinderen/jongeren komen die een steuntje in de rug nodig hebben krijgen korting Buitengewoon avontuur

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.