Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pizza bakken

Bak je eigen pizza in onze mobiele pizza oven, we hebben een kleine en grote oven. Je kunt alles zelf doen of aan ons vragen om het deeg en de saus te leveren. Ook is het mogelijk te kiezen voor een all-in variant.

Pizzaoven in beeld

Ontspannen pizza-avond

Een gezellige bezigheid om met vrienden of familie een avond te doen, de pizza ligt namelijk binnen enkele minuten op je bord! Omdat binnen drie minuten een pizza klaar is kun je dit ook met een grotere groep doen (ga uit van ongeveer vijftien pizza's per uur). Onze tip: verdeel de eerste paar pizza's in kleine puntjes, zodat iedereen al wat heeft. Maak vervolgens met z'n tweeën een pizza en deel deze.

Hou er rekening mee dat de pizzaoven eerst warm moet worden door een vuurtje in de pizzaoven te maken, dit duurt ongeveer een uur. Daarna kunnen de pizza's gemaakt worden. Bij aankomst leggen we jullie alles uit. Wij geven je een uitleg, onder ander hoe je de oven goed warm krijgt. Wil je er meer over weten dan kun je deze uitleg video bekijken.

Je hebt verschillende huur mogelijkheden, ga je voor basic of luxe? Aan jullie de keuze!

Pizzaoven huren

Wil je alleen de pizzaoven huren?
Dan kun je kiezen uit twee verschillende pizzaovens:

Peppie
Met deze pizzaoven kun je twintig pizza's in een uur bakken. De kosten zijn € 125,-. Huur je deze pizzaoven met je klas of krijg je van ons maatschappelijke korting*, dan betaal je € 90.

Kokkie (nieuw!)
We hebben nu een extra grote pizzaoven waarbij je twee pizza's tegelijk kunt bakken, omdat de opening grotere is. Met deze pizzaoven kun je veertig pizza's per uur bakken. Kosten: € 145,-.

Deeg en saus

Wij kunnen ook pizzadeeg voor je maken € 2,- persoon (minimum twintig personen). Ook kun je pizzasaus bij ons kopen voor € 3,- per liter. voor ongeveer vijftien-twintig pizza's.

All-inn

Kies je voor All-inn? Lekker en handig! Naast de pizzaoven krijg je verschillende gesneden toppings, saus en deeg. Vanaf 20 personen is dit mogelijk voor € 15,25 per persoon inclusief pizzaoven en alle ingrediënten. De all-inn variant wordt georganiseerd door een cateraar. Hij brengt de pizzaoven en ingrediënten naar jullie toe. Zijn pizzaoven is een pizzaoven waarbij je twintig pizza's per uur kunt bakken.

Wil je een lekkere wijn bij de pizza? Dit kunnen we voor jullie regelen bekijk het wijnarrangement.

* We zijn een Stichting, groepen die met kinderen/jongeren komen die een steuntje in de rug nodig hebben krijgen korting Buitengewoon avontuur

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.