Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pizza bakken

Pizza oven:
Bak je eigen pizza in onze mobiele pizza oven. Je bepaalt zelf welke ingrediënten je op de pizza legt, deze leggen wij klaar. Wij kunnen alles voor jullie verzorgen: de ingrediënten en de bolletjes voor de bodem van de pizza.

Pizza maken

Een gezellige bezigheid om met vrienden of familie een avond te doen, de pizza ligt namelijk binnen enkele minuten op je bord! Omdat binnen 3 minuten een pizza klaar is kun je dit ook met een grotere groep doen (ga uit van circa 15 pizza's per uur). Onze tip: verdeel de eerste paar pizza's in kleine puntjes, zodat iedereen al wat heeft. Maak vervolgens met z'n tweeën een pizza en deel deze.

Hou er rekening mee dat de pizzaoven eerst warm moet worden door een vuurtje in de pizzaoven te maken, dit duurt ongeveer een uur. Daarna kunnen de pizza's gemaakt worden. Bij aankomst leggen we jullie alles uit.

Wil je een lekkere wijn bij de pizza? Dit kunnen we voor jullie regelen bekijk het wijnarrangement.

Huur pizzaoven
Je kunt de Pizzaoven huren voor €90,- (incl. 1 x hout) je maakt dan zelf het deeg en zorgt zelf voor saus en dergelijke. Een extra dag? Kan voor € 45,-. (excl. hout)

All-in
Wil je dat wij de boodschappen voor je doen? Dat kan! Alles staat dan al klaar voor gebruik, deeg, saus, toppings.
€ 12.50 per persoon.

Starttarief is € 200,- (per persoon prijs is dus vanaf 16 personen, kleiner groepen betalen iets meer).

Pizzaoven in beeld

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.