Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tundragrill

Tundragrill:

Met de Tundragrill maakt je je maaltijden op open vuur. Er is de mogelijkheid om verschillende gerechten te maken, dit omdat de Finse Tundragrill beschikt over verschillende pannen en roosters die kunnen draaien boven het vuur. Bijvoorbeeld een pan waar je zeven pannenkoeken of eitjes in kan bakken.

Tundagrill

Van ons krijgen jullie verschillende recepten (bv: Vlaamse Runderstoof, Kipstoofschotel met pompoen en mosterdsoep). Erg leuk om de groep op te delen zodat elke groep één van de gerechten klaar maakt!

Je huurt de Tundragrill voor €45,-, (incl. 1x hout) je zorgt dan zelf voor de boodschappen en de menu's.
Een extra dag huren? Kan voor € 15,- extra (excl. hout).

All-inn
Wil je dat wij alle boodschappen doen? Kan! In overleg zorgen we voor alle ingredienten, we zorgen voor een passend menu voor het seizoen. De prijs is mede afhankelijk van de product keuzes en jullie eigen wensen daar in. Ga in ieder geval uit van minimaal € 9,50 (startarief € 200,-). De prijz is inclusief gebruik Tundragrill, hout en ingredienten.

NB. Liever niet koken op vuur met veel vlammen? Dan is het mogelijk om geen hout te gebruik maar briketten om op te koken.

Tundragrill met vuur

Wij krijgen al trek!

Begrijpen wij. Wij kunnen dit voor je regelen als je bij ons overnacht.