Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fietsen vanaf De Wolfskuil via route.nl

Als fiets liefhebber kom je goed tot je recht in Ommen! De Wolfskuil in Ommen is een uitstekende basis voor fietsers. We hebben vier vrijstaande groepsaccommodaties van moderne Hoeve tot houten Blokhut. Daarnaast twee groepskampeerterreinen. Wilt je fietsen en overnachten met een groep vanaf circa 8 personen? Dan bent je bij ons op het goede adres.

Direct boeken?
 • De Mowglihut

  De Mowglihut

 • Een unieke locatie

  Een unieke locatie

 • De Jorishoeve

  De Jorishoeve

 • De Repelaerhoeve

  De Repelaerhoeve

 • Gezellig kamperen met een groep

  Gezellig kamperen met een groep

Fiets route 1

Het Vechtdal

De omgeving wordt geroemd om zijn veelzijdigheid. De Lemelerberg daagt uit om zonder te stoppen een klim te maken. Maar je kunt ook fietsen langs kleine dorpjes zoals het pittoreske Beerze. Je kunt fietsen naar de stuw in Junne, of je volgt de Vecht via een mooie kronkelend pad. Volop mogelijkheden. We werken samen met route.nl waardoor je bij de receptie speciaal een door hen ontwikkelde route krijgt, die bij ons start. Of lees onze favoriete routes in onze blog.

Nb. Fietsen kan het hele jaar door! Denk ook eens aan (halve)midweek in de wintermaanden, er is dan volop keuze en de kosten zijn dan lager.

Onze mogelijkheden

- Joris, 12 personen

- Hoeve, 16 personen

- Jorishoeve, in zijn geheel 28 personen

- De Blokhut, 22 personen

- De Mowglihut, 22 personen

- De Repelaerhoeve, 35 personen

- Liever kamperen? Kampeer op ons groepskampeerterrein van af 10-35 personen. Op de Den met eigen slaaptenten, op De Beuk met onze slaaptenten.

Fietsen huren