Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Foto van het jaar wedstrijd

Maak je graag foto's? En heb je een keer overnacht bij De Wolfskuil? Dan kun je mee doen met onze fotowedstijd!

Fotowedstrijd door de jaren heen

Doet je mee met onze jaarlijkse fotowedstrijd? Heel leuk!
Laat door een foto aan anderen zien waarom het zo leuk is bij De Wolfskuil! Elk jaar zijn we weer verrast door de originele, grappige en gezellige inzendingen die we ontvangen, voor ons is het een feestje om ze van jullie te mogen ontvangen :-).

Wat kun je winnen?
Zend je een foto in dan ontvang je van ons een tegoedbon voor hout voor een kampvuur op onze vuurschaal. De volgende keer als je bij ons bent lever je deze bon in en dan halen we de kosten van 1x hout van je rekening. Je zit er dan dus warmpjes bij :-). Maar dat is nog niet alles! Eind okotber maken we bekend welke foto's wij het mooiste vonden. Deze foto's delen we op Facebook en onze volgers mogen dan bepalen welke foto het allermooiste is. Ben je de gelukkige dan is jouw foto 'Foto van het jaar' geworden en ontvang je een mooie prijs van ons. Net tweede en derde geworden? Dan ontvang je een leuke troostprijs.

Hoe doe je mee?
Stuur je foto per mail naar ons toe info@wolfskuil.nl en als je wil mag je deze ook op Facebook plaatsen met vermelding van @DeWolfskuil en #Fotowedstrijd22.
Nieuwsgierig naar de inzendingen tot nu toe? Kijk even op onze Facebookpagina dan zie je vast al inzendingen.

2

Actievoorwaarden
- Je mag meerdere foto's plaatsen/sturen, je krijgt hiervoor 1 tegoed bon voor 1x hout.
- De tegoedbon voor hout kun je bij je volgende verblijf inleveren, 1 per groep. We verreken dit met de borg (dus na je verblijf).
- De tegoedbon is niet in te wisselen voor geld.
- Wij selecteren eind oktober de mooiste foto die we plaatsen op onze Facebookpagina. Onze volgers mogen beslissen wie uiteindelijk zichzelf de winnaar van 2022 mag noemen. Natuurlijk krijgt diegene een leuke prijs (en ook foto 2 en 3 krijgen een prijs).
-Als je de foto hebt ingestuurd geef je ons toestemming om deze voor pr-doeleinde te kunnen gebruiken, zie je je foto bijvoorbeeld terug op onze website of folder van ons zelf of een (vakantie)organisatie waar wij mee samen werken. Altijd met als doel om onze toekomstige gasten beter te kunnen laten zien hoe gezellig het hier is. Foto's waarbij je laat zien dat je met anderen plezier bij ons hebt, hebben hierdoor een streepje voor. Vraag wel even aan iedereen op de foto of ze het leuk vinden om mee te doen met deze wedstrijd.

Fotowedstrijd meerdere jaren

Welke foto zend je in?
- Het maakt niet uit in welke maand de foto is gemaakt, het mag bijvoorbeeld ook een foto van vorig jaar zij mits deze foto nog niet eerder heeft meegedaan met onze fotowedstrijd en het duidelijk iets te maken heeft met De Wolfskuil (en de directe omgeving).
- Probeer een foto te maken die wij zelf niet kunnen maken, een foto van bijvoorbeeld een van onze groepsaccommodatie zonder iets extra's telt niet mee, wel een foto van de accommodatie en dat jullie aan het barbecueën zijn of als er een speciaal weereffect te zien is. Kortom: verras ons!
- De foto's mogen zowel binnen als buiten als in de directe omgeving gemaakt zijn.
- Stuur de foto in een zo'n hoog mogelijke resolutie.
- Collages zijn heel leuk, maar minder geschikt voor de fotowedstrijd omdat we uiteindelijk uit een aantal foto's willen kiezen. Graag dus losse foto's sturen.

Vragen? Mail of bel ons en vraag naar Astrid, zij gaat over de fotowedstrijd.

NB. De foto's die je op deze pagina ziet zijn allemaal inzendingen van afgelopen jaren, kun je je voorstellen dat we blij worden van zulke foto's? Wie zien jullie foto's dan ook graag tegemoet.