Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Met een groep weg met kerst

Wil je het dit jaar eens even echt anders dan anders doen? Echt even weg zijn met kerst en toch in Nederland blijven? Vier dan kerst op een bijzondere plek midden in het bos bij Ommen! Heerlijk samen de tijd nemen om te eten, bij te praten en te wandelen.

Direct boeken?

Zie je het al voor je?

Kerst is echt de tijd dat je bij elkaar wil zijn. Maar soms zou je het ook wel eens op een manier willen vieren. Niet je eigen huis vol met mensen maar op een plek die voor iedereen een verassing is.

Waar je alle ruimte hebt met elkaar, zowel binnen als buiten
Waar je samen zorgt voor de boodschappen, het diner en de afwas.
Waar je meer tijd hebt voor elkaar voor gesprekken over hoe het nu echt gaat. Niet alleen tijdens het diner.
Waar je lekker spelletjes kunt spelen en vervolgens het bos in kunt om een lekkere wandeling met elkaar te maken.
Waar je 's avonds buiten sterren kijkt, marshmallows smelt boven het kampvuur en dan gezellig met elkaar overnacht op een toplocatie midden in het bos.

Zie je het voor je? Wij ook :-)!

We vinden dat onze vier groepsaccommodaties zo midden in het bos heel erg geschikt zijn voor een fijn samenkomen tijdens de Kerstdagen.

De Blokhut (22 personen)

Heel stiekem vinden we de Blokhut de allermooiste locatie juist voor deze kerstperiode. Waar kun je mooier kerst vieren dan in een houten blokhut midden in het bos met naast je een zandkuil? Je hebt het gevoel dat je echt even helemaal weg bent. Ben je met kinderen dan kunnen deze naar harte lust buiten spelen en bijvoorbeeld hutten maken.

Geschikt voor maximaal 22 personen.

NB. Mocht je geluk hebben dat het sneeuwt dan ziet het erg echt spectaculair uit, het filmpje bij De Blokhut laat dit goed zien.

Kerst Hoeve

Jorishoeve (12/16 of 28 personen)

Is het voor jullie groep belangrijk dat je wat rust en eigen ruimte hebt, kies dan voor De Jorishoeve. Deze ruim opgezette hoeve heeft namelijk tweepersoonskamers. Je hoeft dus met elkaar een slaapkamer te delen. Hierdoor kiezen groepen die met Kerst weg willen graag voor deze locatie. Op de begaande grond zijn 2 slaapkamers met aansluitend een badkamer die geschikt zijn voor minder validen.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 28 personen. Kom je met minder personen dan kun je een gedeelte huren: De Hoeve voor 16 personen en De Joris voor 12 personen.

Versiering Joris

Mowglihut (22 personen)

De Mowglihut is een knusse groepsaccommodatie aan de rand van het bos, vlakbij het sportveld. Met een heerlijke grote bank om gezellig bij te kletsen en een open keuken. Geschikt voor 22 personen.

(NB. de foto hiernaast is gemaakt in De Joris)

Winter Repelaerhoeve

De Repelaerhoeve (35 personen)

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maar liefst 35 personen. Wellicht aan de grote kant voor de kerstperiode. Wil je komen met minimaal 25 personen dan kunnen we een per persoonsprijs met jullie afsprkenen. Neem hiervoor contact met ons op. De Repelaerhoeve heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en maar liefst 2 zithoeken, lekker ruim.

Blokhut kerst

Nog even dit

  • Al ons groepsaccommodaties hebben gratis WIFI;
  • De prijs is inclusief schoonmaak: heerlijk! Wel even zelf de vaat in de vaatwasser stoppen ;-);
  • Bij ons zijn er geen stappelbedden te vinden;
  • Helaas de hond moet ergens ander logeren;
  • Last-minute kan het zijn dat we groepen de mogelijkheid geven slechtst een gedeelte van de kerstperiode te huren. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar groepen die de gehele periode bij ons willen verblijven.
  • We denken graag met je mee mocht je vragen hebben neem contact met ons op.

Laten we dat doen!

Dat lijkt ons wel wat, Kerst vieren in de bossen bij Ommen.