Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bijbaan receptie

Je stapt onze warme receptie binnen. Verwelkomt door je collega’s met een kop koffie of thee. Jullie kletsen even bij en bespreken samen de komende werkdag. De computer gaat aan en jij beantwoordt alle mailtjes. De schoonmaaksters hebben jouw hulp nodig dus jij springt vrolijk bij om hen te helpen. Daarna ga je weer terug naar je werkplek om boekingen te verwerken in verschillende boekingssystemen. Naast je vraagt iemand of je zo even het gazon wilt grasmaaien, tuurlijk! Na het grasmaaien voer je prijzen in voor volgend jaar, controleer je de bezetting op externe websites en vul je Excel-bestanden aan. Tussendoor kan het zijn dat onze gasten binnenkomen met een vraag die jij beantwoordt met enthousiasme.

Vacature bijbaan

Als je hier komt werken gaan Lotte en Julia je inwerken. Zij werken al meer dan drie jaar bij ons en kunnen jou goede tips geven! Op zaterdagochtend werken er (alleen) scholieren op De Wolfskuil, je zal dus omringt zijn door leeftijdsgenoten.

We begrijpen dat het op het begin spannend kan zijn, daarom word je extra goed begeleidt tijdens de eerste maanden en houden we natuurlijk rekening met wat jij kan.

Wij bieden jou:

 • afwisselend werk;
 • een gezellige werkplek;
 • een flexibele bijbaan (school gaat voor);
 • een salaris boven minimumloon (cao recreatie).

Jij vindt het leuk om:

 • computerwerk te doen;
 • met mensen te werken;
 • (na een tijdje) mensen te woord te staan via de telefoon;
 • (na een tijdje) klanten te verwelkomen op de receptie.

Jij bent beschikbaar op:

 • zaterdagochtend;
 • minimaal drie weken in de zomervakantie;
 • een aantal dagen in andere schoolvakanties.

Wie zijn wij?

De Wolfskuil is een bedrijf met groepsaccommodaties en twee groepskampeervelden. Je vindt ons in de mooie bossen in Ommen! Het hele jaar door ontvangen wij met plezier allerlei verschillende groepen op ons terrein. Je kunt hierbij denken aan maatschappelijke organisaties, scholen, families en vrienden. Voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zetten wij ons in om te zorgen dat ook zij er even tussenuit kunnen. Met zijn alle werken wij er hard aan om te zorgen dat groepen hier een tijd hebben om niet te vergeten!

Interesse?

Wil je meer informatie? Bel ons op zaterdag of kom even langs op zaterdagochtend!

Direct enthousiast? Stuur je cv en een korte motivatie naar info@wolfskuil.nl

Pas jij niet precies in dit plaatje, maar lijkt het je wel leuk om bij De Wolfskuil te werken? Twijfel niet en stuur een mailtje naar info@wolfskuil.nl

Ja, ik wil meer weten!

Daar zijn we blij mee! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.