Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacature: kom jij ons helpen met schoonmaken?

Samen schoonmaken met een andere draai! Wij zijn opzoek naar iemand die ons leuke schoonmaakteam komt helpen. Lees snel verder over hoe het bij ons is en wat we je te bieden hebben.

Gezellig schoonmaken met collega’s samen!
Bij ons op De Wolfskuil ga je met meerdere collega’s naar een groepsaccommodatie om deze weer schoon te maken, zodat we weer een nieuwe groep kunnen verwelkomen. Je werkt dus echt met andere mensen en bent niet alleen aan het schoonmaken. Hierdoor wordt het werk een stukje leuker!

“Het leukste aan werken bij De Wolfskuil zijn de afwisselende werkzaamheden en de leuke collega’s!”

Schoonmaakster De Wolfskuil

Je werkt dus vooral samen met onze schoonmaaksters. Momenteel bestaat het schoonmaakteam uit tien dames. In de schoolvakanties worden zij ondersteund door scholieren. Daarnaast heb je nauw contact met de receptiemedewerkers: Netty, Anita, Julia en Lotte. Op de woensdag kom je ook onze technische mannen tegen. We hebben jaarlijks een gezellig bedrijfsuitje met iedereen en er wordt ook regelmatig wat onderling georganiseerd door de schoonmaaksters. Hier gingen de schoonmaaksters bijvoorbeeld samen fietsen en onderweg samen eten.

Afbeelding1

Schoonmaken met een andere draai!
Bijna overal kan je schoonmaken, maar op De Wolfskuil doen we dit op een bijzondere manier! Wij maken milieuvriendelijk schoon. Dat betekent niet alleen dat we het chloor in de winkel laten staan, we zetten een stapje verder. Zo maken wij schoon met ozonwater en andere natuurlijke schoonmaakmiddelen. We gebruiken ook een Bubbleflush-systeem voor de toiletten.

Werkdagen en -tijden
De werkdagen zijn maandag, woensdag en/of vrijdag. Het werk is goed te combineren met schoolgaande kinderen. In overleg kan je, als dit nodig is, eerder weg om je kind(eren) op te halen. We beginnen meestal niet eerder dan 9:00 uur, dus voor werk kan je je kind(eren) naar school toe brengen.

“Het sprak mij aan dat in overleg alles mogelijk is bij De Wolfskuil.”

Schoonmaakster De Wolfskuil

Schoonmaken voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken
De missie van De Wolfskuil is om kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken ‘een buitengewoon avontuur’ bezorgen. Wil jij hier ook aan bijdragen? Kom bij ons werken!

Nog even de praktische zaken op een rijtje:

  • Je werkdagen zijn in april t/m juli en september t/m oktober: maandag, woensdag en vrijdag. *
  • Je werkdagen zijn in de zomervakanties maandag en vrijdag. *
  • In het laagseizoen werk je één dag in de week: vrijdag. *
  • Je werkdagen zijn ongeveer drie tot zes uur per werkdag.
  • Je werkdag start vaak om 9:00 uur of om 10:00 uur.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de recreatie cao.

Vragen of interesse
Heb je interesse of vragen? Wij komen graag met je in contact!

Als je interesse hebt, ontvangen we graag je cv en motivatie op info@wolfskuil.nl ter attentie van Netty Bouwhuis. Voor vragen kan je ook mailen naar dit e-mailadres.

*Werkdagen kunnen afwijken.