Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacature schoonmaak

Schoonmaken doe je graag, maar wil je ook gezelligheid? Kom dan ons gezellige team versterken!

'Het is heel afwisselend en we hebben geen vaste tijden dat iets af moet zijn, je hebt de tijd om het echt schoon te maken.'

Ria
Schoonmaak vacature hele jaar rond

Houd je van poetsen en wil je dat je écht de tijd krijgt om dit goed te doen? Houd je van gezelligheid, een bakje koffie, kletsen en af en toe samen wat leuks doen?

Kom dan ons team versterken en help mee de vier groepsaccommodaties en kampeerterreinen (één klein toiletgebouw en acht slaaptenten) netjes en schoon te houden!

Je doet dit werk samen met je collega's, hierdoor is het werk afwisselend, want je kunt de taken onderling verdelen.

'Het is echt een gezellig team! Tijdens de koffiepauzes kletsen we ontspannen met elkaar. We doen ook leuke dingen zoals fietsen of naar het theater gaan.'

Regine

Je komt in dienst bij De Wolfskuil. Je werkt meestal op maandag of woensdag en in ieder geval op vrijdag. Het hele jaar rond hebben we werk, wel is het zo dat je in het laagseizoen vaak één keer in de week werkt en in het hoogseizoen kun je vaak drie keer in de week werken.

We hebben weinig verloop in ons personeel - nu gaat er iemand met pensioen na meer dan vijftien jaar bij ons gewerkt te hebben-, dat komt, denken wij, omdat het gewoon gezellig is om bij ons te werken.

Meer weten? mail of bel ons (vraag dan naar Netty), je mag ook een keer langs komen als je de sfeer wilt proeven.

'Wat is het hier schoon'

Klanten

Ik wil meer weten!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze vacature!